AvengedSevenfold
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Kaan
Monster'in Tongfang olan kasalarından mutlaka bir şey çıkıyor,zamanında bunun için 4 kere bilgisayarımı değiştirdiler kendileri Monster'dan ilk aldığım 180w adaptörlü Tulpar T7 V20.4'te oyun oynarken batarya sizinki gibi yüzde 1 değil,1 saatte yüzde 20 olarak düşüyordu.Bilgisayarı V22.2 ile değiştirdim aynı sorun onda da mevcuttu üstüne takılıp duruyordu hem de 230W adaptör olmasına rağmen,o da değişti.İkinci gelende böyle bir sorun yoktu ancak klavye tuşu düştü kullanıcı hatası dediler,komple üst tarafını değiştirdim fakat değiştirirken anakarta zarar vermişler bilgisayar kendi kendine kapanıyordu,onu da değiştirdiler.3. gelen cihazında kuzey-güney köprüsü arızalıydı anakartta,oyuna girince cihaz mavi ekran verip usblerden güç kesiyordu,seride kronik sorun olduğu anlaşıldı satıştan kaldırdılar Şu anda MSI kasa V25.1.2 ile yola devam ediyoruz,bu problemlerin hiçbirini bunda yaşamadım çünkü cihaz MSI üretimi,ancak bununda kronik menteşe sorunu var ekranı kapatırken panelden kırılırcasına ses geliyor,ek olarak yazılımdan kaynaklı sürekli fan sesi sorunu da var ancak servise vermeye korkuyorum çalışan cihazı da bozarlar diye