Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster Teknik servis hk. (Tulpar T5 v20.3 Takılma problemi)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dediğim gibi dynamic boost kapatmak çözüm olabilir.
Gerekli çözüm sağlanmazsa son yapacağım işlem büyük ihtimal o olur ben gelişmeleri yine söylerim Salı gününe randevum var gideceğim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Gerekli çözüm sağlanmazsa son yapacağım işlem büyük ihtimal o olur ben gelişmeleri yine söylerim Salı gününe randevum var gideceğim.
Eğer satın almanız 1. yıl içerisindeyse tüketici hakem heyetinden cihaz değişimi isteyebilirsiniz, sonuçta belirtilmemiş negatif bir özellik var bilgisayarda. Kullanımı etkiliyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Eğer satın almanız 1. yıl içerisindeyse tüketici hakem heyetinden cihaz değişimi isteyebilirsiniz, sonuçta belirtilmemiş negatif bir özellik var bilgisayarda. Kullanımı etkiliyor.
Cihaz değişimi bir şeyi değiştirmeyecek ki T5 v20.3 de bu durum kronik sıkıntı tek beni etkilemiyor bir çok kişide bu problem var bir üst model verilmesi lazım T7 v20.4 olur veya T7 v20.5 bir de cihaz kurumsal fatura ile alındı o yüzden sanırsam Tüketici hakem heyeti bakmıyor o konuya.
Ek olarak zaten sanırsam Monster'da şöyle bir şey var eğer cihaz bir kaç kere servise giderse hala çözülemiyorsa aynı modele 0 değişim yapılıyormuş okuduklarıma göre.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Muadili bir model istersiniz, üstünü verirler, yada fiyat olarak yakın bir model
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef evet
Muhtemelen problem çözülmez ise teklif ederlerse biraz para verip T7 v20.5 veya T7 v20.6 düşünüyorum fakat bu durum biraz beni aşıyor babamı ikna etmem gerekecek 35K T7 v20.5'e vereceğime en azından biraz daha ekleyip T7 v20.6 almak daha mantıklı gibi gözüküyor ama erken konuşmamak lazım belki servis beni şaşırtırda sorunumu çözer :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Cihazımı servise ilettim bayramdan sonra durumu iletecekler.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Chipset, ses, grafik sürücülerin her birinin işletim sistemine uygun Monster sitesinden indir öyle dene.
Sorun driverlar değil zaten milyon defa format işlemi yapıldı ve doğru driverlar kuruldu eğer zaten driver problem olsa MCC'yi kaldırdığım vakit sorun yaşamaya devam ederdim sorun tamamen cihazda servise ilettim umarım artık Donanımsal bir arıza yok diye aramayacaklar :)

neptün yüksel

80+ Bronze
Sorun driverlar değil zaten milyon defa format işlemi yapıldı ve doğru driverlar kuruldu eğer zaten driver problem olsa MCC'yi kaldırdığım vakit sorun yaşamaya devam ederdim sorun tamamen cihazda servise ilettim umarım artık Donanımsal bir arıza yok diye aramayacaklar :)
Ben kendi bilgisayarımda chipset, ses ve grafik sürücüsü doğru sürümleri yüklemediğimde bu durumla karşılaştım. Doğruları yükleyince sorun olmadı.

Linux'ta zaten böyle bir sorun olmuyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ben kendi bilgisayarımda chipset, ses ve grafik sürücüsü doğru sürümleri yüklemediğimde bu durumla karşılaştım. Doğruları yükleyince sorun olmadı.

Linux'ta zaten böyle bir sorun olmuyor.
İlk öncellikle tüm sürücüleri Flash bellek içerisindeki sürücüleri kuruyorum sonrasında yeniden başlatıp Chipset sürücüsünü Intel sitesinden indiriyorum sonrasında Support Assitant kullanıyorum diğer Intel sürücüler için ses sürücüsünü Monster'ın kendi sitesinden GPU driverını Gefore Experince üzerinden kuruyorum en son Windows update yapıp yeniden başlatıyorum ve cihazıma programları ve oyunları kurmaya başlıyorum cihazım doğru kuruluyor dediğim gibi işletim sistemi ile alakalı olan bir problem değil bu sorun aldığımdan beri var fakat bir süre Control Center kaldırıp ilerledim sonrasında fan kontrolü veya klavye kontrolü yapmak istediğimden dolayı servise verdim.

neptün yüksel

80+ Bronze
İlk öncellikle tüm sürücüleri Flash bellek içerisindeki sürücüleri kuruyorum sonrasında yeniden başlatıp Chipset sürücüsünü Intel sitesinden indiriyorum sonrasında Support Assitant kullanıyorum diğer Intel sürücüler için ses sürücüsünü Monster'ın kendi sitesinden GPU driverını Gefore Experince üzerinden kuruyorum en son Windows update yapıp yeniden başlatıyorum ve cihazıma programları ve oyunları kurmaya başlıyorum cihazım doğru kuruluyor dediğim gibi işletim sistemi ile alakalı olan bir problem değil bu sorun aldığımdan beri var fakat bir süre Control Center kaldırıp ilerledim sonrasında fan kontrolü veya klavye kontrolü yapmak istediğimden dolayı servise verdim.
Kendi sitesindikleri denemiyor musun? Yeni bios sürümleri falanda çıkıyor;

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Kendi sitesindikleri denemiyor musun? Yeni bios sürümleri falanda çıkıyor;
Evet zaten buradan yapıyorum BIOS sürümüm güncel bir önceki servise gittiği vakit tekrardan 1.07 sürümüne güncellemişler dediğim gibi cihazda donanımsal bir sorun var büyük ihtimal cihaz MCC kurulduğu vakit güç darboğazı yaşıyor ve takılma yapıyor bu kadar basit.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Teknik servis Ürününüzün için yedek parça hazırlanıyor. İşlem aşamalarını buradan takip edebilirsiniz notunu düşmüş sanırsam cihazın anakartı değişecek aradığımda bunun daha not edilmediğini muhtemelen değişim sonrası not edileceği söylendi gelişmeleri aktarırım.

Ekler

• 1688468807002.png
    1688468807002.png
    11.2 KB · Hit: 42
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,874
Üyeler
164,926
Son üye