Neler Yeni

Öneri Monster Tulpar almaya korkuyorum

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
teşekkürler doğru söylüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır bakayım
Buldum
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-p-HBCV000028VLRD?url_src=and-product-detail Bunu alabilirsin özellik olarak çok iyi cihaz

Casper alınmaz hocam ısınma sorunu çok fazla var, mümkünse Casper ve Monster dışında cihazlara yönelin

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Merhaba dostlar yaklaşık 25-30 bin arası bir bütcem var ve benim için önemli olan 17.3 inç olması ve 3060 olması şuan monster tulpar t7 v20.4 düşünüyorum ama çevremden sakın monster alma bozuluyor ısınıyor veyahut çok gürültülü vs vs. duyumlar aldım bi bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Hocam o bütçeye r7 6. Nesil işlemcili rtx3060li laptoplar var onlara bakın marka olarakta asus , msi(diğerlerine göre pahalıdır) , lenovo, razer falan tercih edin şahsen ben ve çevremdekilere casper monster gibi cihazlardan uzak durun diyorum fikir size kalmış ama dediklerimi dikkate alın

ozanov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan Katmaz
Buldum
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-p-HBCV000028VLRD?url_src=and-product-detail Bunu alabilirsin özellik olarak çok iyi cihaz

Casper alınmaz hocam ısınma sorunu çok fazla var, mümkünse Casper ve Monster dışında cihazlara yönelin
Hocam o bütçeye r7 6. Nesil işlemcili rtx3060li laptoplar var onlara bakın marka olarakta asus , msi(diğerlerine göre pahalıdır) , lenovo, razer falan tercih edin şahsen ben ve çevremdekilere casper monster gibi cihazlardan uzak durun diyorum fikir size kalmış ama dediklerimi dikkate alın
hocam asusa baktım ama bana 17.3 lazım mümkünse yani bide tuf gaming mi daha iyi rog mu

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
hocam asusa baktım ama bana 17.3 lazım mümkünse yani bide tuf gaming mi daha iyi rog mu
17.3 çok kaba duruyor hocam dev gibi acayip göze batıyor. Ha artıları var ekranı büyük daha iyi soğuyor falan ama taşınabilirlik açısından 15.6 öneririm aralarında devasa fark yok evinize bir tane de monitör alırsınız evdeyken monitör den başka yerdeyken kendi ekranından kullanırsınız Bu arada Rog her zaman Tuf dan iyidir bilginiz olsun

Alikoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali koç

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
O bütçelere MSİ gelmiyor mu ki?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun

Alikoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali koç
Aynen öyle, 150W 3060 var içinde ve işlemci de canavar
2k ekran m2 4.0 sdd ddr5 4800 daha ne olsun ayrıca bakır borularda ekstra olarak iletken sıvı var sektörün en iyi f/p ürünü (şimdilik)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Tulpar t7 v20.4 güzel bir cihaz ısınma sorunu yok ve bir kronik sıkıntısıda yok. TongFang kasalı modeller ve MSI kasalı modeller çok iyi modeller fakat aynı sözlere Clevo kasa Abralar için söyleyemediğim. Onların durumları berbat. Zaten monster markası yarı şikayeti bu cihazlardan alıyor. Üstteki ROG da alinir. Fakat Intel islemci isteniyorsa sans verilir T7 v20.4'e.

Zaten 17.3 ekran istiyormuşsunuz, bütçe artmiyorsa T7 v20.4'e artiyorsa alternatif modelleri arkadaşlar onerecektir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Top Bottom