Dostum ben 2 senedir Monster Abra kullanıyorum. Sorunları çabuk ısınması ve fanlarının biraz sesli olması ama sadece oyunlara girdiğinde bu durum geçerli. Eğer kulaklıkla falan oyun oynuyorsan sesi çok duymuyorsun yani onu çok dert etme. Isınmaya da yapacak pek bir şey yok laptopların hepsi ısınıyor çünkü. Bu arada Tulpar serisi ekran bakımından iyi görüntü veriyor arkadaşım kullandığı için biliyorum. Daha iyi bir seçenek bulamazsan Tulpar almaktan korkma bence iyi bilgisayar.Merhaba dostlar yaklaşık 25-30 bin arası bir bütcem var ve benim için önemli olan 17.3 inç olması ve 3060 olması şuan monster tulpar t7 v20.4 düşünüyorum ama çevremden sakın monster alma bozuluyor ısınıyor veyahut çok gürültülü vs vs. duyumlar aldım bi bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Hocam tuff serisi de rog seriside kaliteli ve sağlam laptoplardir rog serisinin farkı daha çok rgb kullanılması ve ekran teknolojisidir ama tuff serisi de mükemmel laptoplardir bide büyük ekran algısını yıkmaya çalışhocam asusa baktım ama bana 17.3 lazım mümkünse yani bide tuf gaming mi daha iyi rog mu
Ben sana monster aldıktan sonra muhtemel olarak açacağın konulardaki mesajları aşağı yazıyorum.Merhaba dostlar yaklaşık 25-30 bin arası bir bütcem var ve benim için önemli olan 17.3 inç olması ve 3060 olması şuan monster tulpar t7 v20.4 düşünüyorum ama çevremden sakın monster alma bozuluyor ısınıyor veyahut çok gürültülü vs vs. duyumlar aldım bi bilgilendirirseniz
Arkadaşlar merhaba eylül ayında monster laptop aldım, işlemci 90 95 dereceyi görüyor ekran kartı tam anlamıyla kendini kullanmıyor garantiye yollayınca bios güncellendi diyip yolladılar
Gibi, sebebini sorma; monster ile yaşanmışlığı olan çok sinirli arkadaşımız mevcut (100 müşteriden 60ı rahatlıkla söylerim) ben dahil. Hayırlı olsun şimdiden alacağın bilgisayararkadaşlar monster alalı 1 yıl oldu düşük fps alıyorum yardım edin servis bir şey yapmadı
gamegarajın laptoplarını zaten MSI yapıyor. Hatta laptoplara MSI bios bile atılıyor.Hocam bu kadar yüksek bir bütçeniz varken neden garip garip markaları tercih ediyorsunuz?
Ben gamegaraj’ı itopya gibi bir site sanıyordum siz söyleyince gördüm laptoplarını. Bence msi asus falan tercih edin. Kuzenime hp victus 15 aldırdım ddr5 ramli 12 nesil işlemcili rtx30 serisinden vardı içinde
Demek ki masaüstü adam için uygun değil ki istememiş her laptop isteyene şunu demekten vazgeçin.Markayı boşver direkt latop almaktan vazgeç bence