Neler Yeni

İnceleme Monster Tulpar T7 V20.2 İşlemci Stres Testi Sonuçları

Avolay

80+ Gold

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@cagan_32 gel eline sağlık kas o.O2
Bunu diyenin konu dışı kasması haricinde bir sorun yok.
1616051670055.png

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Fan modunu otomatiğe alıp testi de yarım saat yapıp sonuçları atar mısın?

Avolay

80+ Gold

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Plastikse kalitesizdir qwe , yoksay atıp geçiyorum sizin gibilere en alınabilir 2 laptopa kalitesiz diyorsun
En alınabilir 2 laptop? Elime alıp deneyimlemiş olduğum cihazlar ve malzemesi gerçekten kalitesiz. Kaliteli/kalitesiz çok fazla laptop deneyimledim. 800TL'ye içinde orjinal Windows olan Laptop deneyimlemiştim neredeyse 7 yıl kadar önce onun bile malzeme kalitesi bundan iyiydi. İçinde özellikleri iyi olabilir fiyatı o özelliklere göre iyi olabilir ancak o kasanın kalitesizliği her artısını bozuyor. Ne yazık ki önermiyorum o çöpü. Anlıyorum aldığınız mala kötü demek istemiyorsunuz ancak gerçekten herhangi bir mağazaya gidin ve Laptoplara dokunun sadece aradaki farkı anlayacaksınız. ^^

Özellikleri Tulpar ancak kasa Abra. Ayrıca plastik olup gayet kaliteli kasaya sahip olan dizüstü bilgisayarlar var ancak 20.2/20.3 bunlardan değil.

Avolay

80+ Gold
En alınabilir 2 laptop? Elime alıp deneyimlemiş olduğum cihazlar ve malzemesi gerçekten kalitesiz. Kaliteli/kalitesiz çok fazla laptop deneyimledim. 800TL'ye içinde orjinal Windows olan Laptop deneyimlemiştim neredeyse 7 yıl kadar önce onun bile malzeme kalitesi bundan iyiydi. İçinde özellikleri iyi olabilir fiyatı o özelliklere göre iyi olabilir ancak o kasanın kalitesizliği her artısını bozuyor. Ne yazık ki önermiyorum o çöpü. Anlıyorum aldığınız mala kötü demek istemiyorsunuz ancak gerçekten herhangi bir mağazaya gidin ve Laptoplara dokunun sadece aradaki farkı anlayacaksınız. ^^

Özellikleri Tulpar ancak kasa Abra. Ayrıca plastik olup gayet kaliteli kasaya sahip olan dizüstü bilgisayarlar var ancak 20.2/20.3 bunlardan değil.
Ben kasası aşırı kaliteli demiyorum ancak laptop asla kalitesiz değildir diyorum :D dokunarak benden iyi anlıyor kullandığım laptopu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan modunu otomatiğe alıp testi de yarım saat yapıp sonuçları atar mısın?
GPU için 10 dakika yeterli.
Güncelledim konuyu , sonuçlara göz atar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet efe şahin
ben bu testin nasıl bir şey oldunu bilmiyom ama ellerine sağlık işine yarıcaklar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,682
Üyeler
168,169
Son üye
Alex16756
Top Bottom