eline sağlık
GPU için 10 dakika yeterli.GPU'u ayrıca 30 dakika mı test ettireceğim tek başına?
olay o değil yalnız bi akadaş @cagan_32 abemize hep eline sağlık mesajı kasıyorsun demişti onun için şey ettimBunu diyenin konu dışı kasması haricinde bir sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
En alınabilir 2 laptop? Elime alıp deneyimlemiş olduğum cihazlar ve malzemesi gerçekten kalitesiz. Kaliteli/kalitesiz çok fazla laptop deneyimledim. 800TL'ye içinde orjinal Windows olan Laptop deneyimlemiştim neredeyse 7 yıl kadar önce onun bile malzeme kalitesi bundan iyiydi. İçinde özellikleri iyi olabilir fiyatı o özelliklere göre iyi olabilir ancak o kasanın kalitesizliği her artısını bozuyor. Ne yazık ki önermiyorum o çöpü. Anlıyorum aldığınız mala kötü demek istemiyorsunuz ancak gerçekten herhangi bir mağazaya gidin ve Laptoplara dokunun sadece aradaki farkı anlayacaksınız. ^^Plastikse kalitesizdir qwe , yoksay atıp geçiyorum sizin gibilere en alınabilir 2 laptopa kalitesiz diyorsun
Ben kasası aşırı kaliteli demiyorum ancak laptop asla kalitesiz değildir diyorumEn alınabilir 2 laptop? Elime alıp deneyimlemiş olduğum cihazlar ve malzemesi gerçekten kalitesiz. Kaliteli/kalitesiz çok fazla laptop deneyimledim. 800TL'ye içinde orjinal Windows olan Laptop deneyimlemiştim neredeyse 7 yıl kadar önce onun bile malzeme kalitesi bundan iyiydi. İçinde özellikleri iyi olabilir fiyatı o özelliklere göre iyi olabilir ancak o kasanın kalitesizliği her artısını bozuyor. Ne yazık ki önermiyorum o çöpü. Anlıyorum aldığınız mala kötü demek istemiyorsunuz ancak gerçekten herhangi bir mağazaya gidin ve Laptoplara dokunun sadece aradaki farkı anlayacaksınız. ^^
Özellikleri Tulpar ancak kasa Abra. Ayrıca plastik olup gayet kaliteli kasaya sahip olan dizüstü bilgisayarlar var ancak 20.2/20.3 bunlardan değil.
Fan modunu otomatiğe alıp testi de yarım saat yapıp sonuçları atar mısın?
Güncelledim konuyu , sonuçlara göz atar mısınız?GPU için 10 dakika yeterli.
91 derece.Güncelledim konuyu , sonuçlara göz atar mısınız?
10750H gibi bir canavar için çok başarılı.91 derece.![]()
Paşam elinize sağlıkGüç Modu : Turbo
Fan Modu : Turbo (sadece son 3-4 dakika)