stok yokmuş gelesiye kadar da indirim bitcekmiş sanırımBence ikisi de değil
O kadar para verip plastik kasa almazdım.Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Arayıp monsteri sorun bence aynı fiyattan gelirstok yokmuş gelesiye kadar da indirim bitcekmiş sanırım
Evet stok yok ve indirim bitecek malum dolar kuru gözümü korkutuyor fazla uzamasını istemiyorum. Monster 22.2 de ekran kartı 3060 6gb 115 w Acer da 3070 8 GB 100 w performans bakımından çok fark olur mu ?Arayıp monsteri sorun bence aynı fiyattan gelir
ikisinden tulpat t7 22.2 tercihim olur
Lenovo bende bir soru işareti idepad 700 kullanıyorum şuan hiç sıcak bakamıyorumBunu öneririm, fiyatına ara sıra bakıyorum sepet indirimiyle bazen 16200TL oluyor.Lenovo Legion 5 Pro 82jd002atx İ7-11800h 16GB Ram 512GB Ssd Rtx 3060 6gb 16
Lenovo Legion 5 Pro 82jd002atx İ7 11800h 16GB Ram 512GB Ssd Rtx 3060 6gb 16www.teknosa.com
Tam bilgim yok hocam.Evet stok yok ve indirim bitecek malum dolar kuru gözümü korkutuyor fazla uzamasını istemiyorum. Monster 22.2 de ekran kartı 3060 6gb 115 w Acer da 3070 8 GB 100 w performans bakımından çok fark olur mu ?
idepad serisi ile legion proyu kıyaslamanız bile hata.Lenovo bende bir soru işareti idepad 700 kullanıyorum şuan hiç sıcak bakamıyorum
Hocam mimarlık öğrencisiyim artık IdeaPad beni kaldıramıyor. Çok kararsızım az bir para değil çünkü her ürünün şikayeti var. Plastik kasa o kadar etki eder mi bilmiyorum monsteri aradım işlemci 95 dereceleri görüyor ondan sonra kendini kısıyor dedi acaba bütün i7 11800h larda böyle mi çok bir bilgim yok bu konular hakkındaTam bilgim yok hocam.
idepad serisi ile legion proyu kıyaslamanız bile hata.
Her laptop ısınır, sen altına boyuna göre ayarlamak için olsa bile olsa altlık alacaksın laptop'a. Onun yerine ayarlanabilir bir soğutucu alırsın bir sıkıntın olmaz.Hocam mimarlık öğrencisiyim artık IdeaPad beni kaldıramıyor. Çok kararsızım az bir para değil çünkü her ürünün şikayeti var. Plastik kasa o kadar etki eder mi bilmiyorum monsteri aradım işlemci 95 dereceleri görüyor ondan sonra kendini kısıyor dedi acaba bütün i7 11800h larda böyle mi çok bir bilgim yok bu konular hakkında
Tamam hocam idepad en alt serisiHocam mimarlık öğrencisiyim artık IdeaPad beni kaldıramıyor. Çok kararsızım az bir para değil çünkü her ürünün şikayeti var. Plastik kasa o kadar etki eder mi bilmiyorum monsteri aradım işlemci 95 dereceleri görüyor ondan sonra kendini kısıyor dedi acaba bütün i7 11800h larda böyle mi çok bir bilgim yok bu konular hakkında
Şimdi baktım 400 TL fark var lenovoyu tercih etmeyi düşünüyorum. Tabi ekran kartı w değerini öğrenebilirsem çok teşekkür ederim aklınızda başka bir model daha varsa onada bakabilirimTamam hocam idepad en alt serisi
legion pro da tam tersi.
Değil tabii ki bu modelin birebir incelemesi yok ama lenovoda o dereceleri görmezsiniz. 6. nesil işlemcili İdeapad ile bu laptopu karşılaştırmak saçma olur, Lenovonun en üst seviye laptoplarından biri kasa olarak. 3070'e kanıp Acere hiç bulaşmayın bile 100wlık 3070 ile 130wlık 3060 arasında çok büyük bir fark yok.Hocam mimarlık öğrencisiyim artık IdeaPad beni kaldıramıyor. Çok kararsızım az bir para değil çünkü her ürünün şikayeti var. Plastik kasa o kadar etki eder mi bilmiyorum monsteri aradım işlemci 95 dereceleri görüyor ondan sonra kendini kısıyor dedi acaba bütün i7 11800h larda böyle mi çok bir bilgim yok bu konular hakkında
Biliyorum hocam ama monster 95 dereceyi görüyor Acer maks 89-90 bi eksisi var mux yok ne kadar etkiler renderda bilmiyorum18 den aşağı RTX 3070 olan bir laptop olmadığı için ben Acer diyorum. Biraz yorumlarına alanlara baktım olumlu cevaplar. Aşağıdaki linkte 15700 TL. Muadili laptoplar 18 den yukarda. Yinede alıp almamak sana kalmış.
Her laptop ısınır, sen altına boyuna göre ayarlamak için olsa bile olsa altlık alacaksın laptop'a. Onun yerine ayarlanabilir bir soğutucu alırsın bir sıkıntın olmaz.
Lenovonun ekran kartı kaç w bilgin var mı hiçbir yerde bulamıyorumDeğil tabii ki bu modelin birebir incelemesi yok ama lenovoda o dereceleri görmezsiniz. 6. nesil işlemcili İdeapad ile bu laptopu karşılaştırmak saçma olur, Lenovonun en üst seviye laptoplarından biri kasa olarak. 3070'e kanıp Acere hiç bulaşmayın bile 100wlık 3070 ile 130wlık 3060 arasında çok büyük bir fark yok.