Öneri Monster uzun kullanım

Reaksiyon skoru
0
Herkese selam arkadaşlar uzun bir zamandır 5-6k arası laptop araştırması yapmaktayım. Dolar kuru olsun stok olsun işime yarayacak bir pc bulamadım . Monster abra a5 v15.4 modeline karar verdim.Fakat 10 gündür araştırmalarımdan forumlar ve siteler olsun çoğunluğun şikayetçi olduğunu gördüm. Kasa kalitesi (Özellikle ekran menteşesi) yada mavi ekran hatası, 2 sene sonra kullanılmayacak hale geldiği , ilk haftalarda bozulduğu vs... gibi sorunlar beni arada bıraktı. Az para vermiyoruz ve uzun süre kullanmak istiyoruz.Bu konu hakkında kullananlar yada tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler :)

Herkese selam arkadaşlar uzun bir zamandır 5-6k arası laptop araştırması yapmaktayım. Dolar kuru olsun stok olsun işime yarayacak bir PC bulamadım . Monster abra a5 v15.4 modeline karar verdim.Fakat 10 gündür araştırmalarımdan forumlar ve siteler olsun çoğunluğun şikayetçi olduğunu gördüm. Kasa kalitesi (Özellikle ekran menteşesi) yada mavi ekran hatası, 2 sene sonra kullanılmayacak hale geldiği , ilk haftalarda bozulduğu vs... gibi sorunlar beni arada bıraktı. Az para vermiyoruz ve uzun süre kullanmak istiyoruz.Bu konu hakkında kullananlar yada tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler :)
aga bu modelin üretimi durduruldu :)

Adam bütçesine göre beğenmiş, eski kasayı göndermiş ne oldu üreitimi durmuşsa ?
Unutulmamalıdır ki Monster ömür boyu garanti vermemektedir. Ömür boyu bakım hizmeti vermektedir yalnızca. O bakımı da evde diş fırçası artı termal macun ile yapmak 10 dk. Ayrıca daha temiz oluyor içiniz rahat oluyor. Termal macun da max 50 tl zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam bütçesine göre beğenmiş, eski kasayı göndermiş ne oldu üreitimi durmuşsa ?
Unutulmamalıdır ki Monster ömür boyu garanti vermemektedir. Ömür boyu bakım hizmeti vermektedir yalnızca. O bakımı da evde diş fırçası artı termal macun ile yapmak 10 dk. Ayrıca daha temiz oluyor içiniz rahat oluyor. Termal macun da max 50 TL zaten.
Aga üretim durdu satın alamaz anlamında söylemiş olabilir arkadaş

Monster gayet güzel müşteri hizmetlerine sahip soğutması da başarılı f/p bir marka. Diğer markalara göre ucuz olması kasa kalitesinden kaynaklanıyor. Düşürüp her an her dakika taşımazsan bir şey olmaz bence.

hp pavillion bunu önerecektim fakat fiyatı bütceni geçmiş görüyorum şuan bilgisayar almak için hiç doğru zaman değil 2 hafta önce 600 tl daha ucuza alabiliyordun bu cihazı monstera gelicek olursak kasa kalitesi dışında bir sorun yaşamazsın a5te menteşe kronik. a7 var bende de ama kesinlikle 1050 yetersiz. ben zamanında kampanya olduğu için 1050 i7 8750h modelini almıştım işlemcinin çeyreğini kullanıyordu sadece onun için bunun yerine daha iyi ekran kartı olan bir laptop almalısın işlemciden kısıp

Ekran kartı biraz yetersiz

hp pavillion bunu önerecektim fakat fiyatı bütceni geçmiş görüyorum şuan bilgisayar almak için hiç doğru zaman değil 2 hafta önce 600 TL daha ucuza alabiliyordun bu cihazı monstera gelicek olursak kasa kalitesi dışında bir sorun yaşamazsın a5te menteşe kronik. a7 var bende de ama kesinlikle 1050 yetersiz. ben zamanında kampanya olduğu için 1050 i7 8750h modelini almıştım işlemcinin çeyreğini kullanıyordu sadece onun için bunun yerine daha iyi ekran kartı olan bir laptop almalısın işlemciden kısıp
+1

Son kez üretimi yapılacak diye söylenti var tamamen durdurulmadı galiba :D

Monster gayet güzel müşteri hizmetlerine sahip soğutması da başarılı f/p bir marka. Diğer markalara göre ucuz olması kasa kalitesinden kaynaklanıyor. Düşürüp her an her dakika taşımazsan bir şey olmaz bence.
Öğrenci olduğum için sürekli taşımak zorundayım bu konuda sorun yaratabilir

hp pavillion bunu önerecektim fakat fiyatı bütceni geçmiş görüyorum şuan bilgisayar almak için hiç doğru zaman değil 2 hafta önce 600 TL daha ucuza alabiliyordun bu cihazı monstera gelicek olursak kasa kalitesi dışında bir sorun yaşamazsın a5te menteşe kronik. a7 var bende de ama kesinlikle 1050 yetersiz. ben zamanında kampanya olduğu için 1050 i7 8750h modelini almıştım işlemcinin çeyreğini kullanıyordu sadece onun için bunun yerine daha iyi ekran kartı olan bir laptop almalısın işlemciden kısıp
Teşekkür ederim önerin için haklısın şuan piyasa felç durumda fakat beklemek istiyorum ama ilerde daha kötü olacağını göz önüne almak lazım.Ektan kartı yetersiz haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,817
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri