Monster'ın 11. Nesil, RTX Serisi Notebookları

Reaksiyon skoru
14
Yerli şirketimiz Monster Notebook, 2 hafta önce 11.nesil İntel işlemci bulunan notebooklarını tanıttı.
İ5 11400H - Rtx 3050 bulunan Abra A5 V17.1 modeli 11.599TL satış fiyatına sahip. Rakibi MSI'dan yaklaşık 1200TL daha ucuz. Monster'ın bu modelini almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz ve yorumunuz nedir?
Oyun oynamanın yanı sıra işim gereği kodlama da yapacağım.
Ayrıca bu ürünün üst versiyonu olan Abra V17.1.1 modeli ile aralarındaki tek fark birisinin 17,3'' ekranının olması. Aralarındaki fiyat farkı 1400 TL. Bunun yerine 1500 TL'ye ayrıca bir Msı monitör alacağım sanırım...
Ürünün linki: https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-1/

Monster öneririm, bi sıkıntım olmadı. Laptopu şunu göz önünde bulundurarak almanda fayda var hemen hemen her laptopunda ısınma sorunu var ve sürdükleri termal macun kalitesiz. Kendin içini açıp sürersin, garantisi de bitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şöyle bir rehber hazırladım kafanda biraz da olsa bir fikir belirebilir.

Monster öneririm, bi sıkıntım olmadı. Laptopu şunu göz önünde bulundurarak almanda fayda var hemen hemen her laptopunda ısınma sorunu var ve sürdükleri termal macun kalitesiz. Kendin içini açıp sürersin, garantisi de bitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şöyle bir rehber hazırladım kafanda biraz da olsa bir fikir belirebilir.

Teşekkür ederim. Pilinin 1.5 saat gitmesi gerçekten kötüymüş, pikniğe mangala gitsek film izleyemeceğiz...
Bunun yanı sıra normal kullanımda fan sesi çıkarmıyorsa sorun olmayacağını düşünüyorum, oyun oynarken zaten kulaklık olacağından fan sesi çıksa da sorun olmaz...
Umarım yeni kasada eksi diye bahsettiğin kısımlar düzelmiştir, bu model çok satacak bu yüzden yakın zamanda bir inceleme videosu gelse çok iyi olur.

Yerli şirketimiz Monster Notebook, 2 hafta önce 11.nesil İntel işlemci bulunan notebooklarını tanıttı.
İ5 11400H - Rtx 3050 bulunan Abra A5 V17.1 modeli 11.599TL satış fiyatına sahip. Rakibi MSI'dan yaklaşık 1200TL daha ucuz. Monster'ın bu modelini almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz ve yorumunuz nedir?
Oyun oynamanın yanı sıra işim gereği kodlama da yapacağım.
Ayrıca bu ürünün üst versiyonu olan Abra V17.1.1 modeli ile aralarındaki tek fark birisinin 17,3'' ekranının olması. Aralarındaki fiyat farkı 1400 TL. Bunun yerine 1500 TL'ye ayrıca bir Msı monitör alacağım sanırım...
Ürünün linki: https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-1/
Rakipleri o fiyatlara çok daha iyi donanım verirken çok pahalı değil mi fiyat?

Yanında hediye de veriyorlar
Screenshot_2021-06-21-19-28-58-434_com.android.chrome.jpg

İçinde orijinal w10 var onu da atlama.
evet fakat baya küçük, teknosa da 14k şu an. Stoklar yenilenince umarım zam almaz. Asus'un müşteri hizmetleri sıkıntı sanırım öyle duymuştum fakat asus nasıl bu fiyata böyle bir laptop sunuyor anlamadım garibime gitti baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri