Neler Yeni

MONTAJ HAKKINDA SSD DESTEĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
İsmail Enes
Selam Arkadaşlar İyi Akşamlar, Geçen günlerde ssd sipariş ettim bildiğimiz anakart üzerine vida ile sabitlediğimiz tarzdan fakat anakartımda bir adet ssd girişi görüyorum iade günü de geçti elimde patlamış gibi bir olay oldu. Çözümü var mı bilmediğim bir yere montaj haznesi var mıdır çoğaltıcı gibi bir alet işime yarar mı yardımcı olursanız sevinirim

YazılımKafa

80+ Silver
Selam Arkadaşlar İyi Akşamlar, Geçen günlerde ssd sipariş ettim bildiğimiz anakart üzerine vida ile sabitlediğimiz tarzdan fakat anakartımda bir adet ssd girişi görüyorum iade günü de geçti elimde patlamış gibi bir olay oldu. Çözümü var mı bilmediğim bir yere montaj haznesi var mıdır çoğaltıcı gibi bir alet işime yarar mı yardımcı olursanız sevinirim
M2 mi sata mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca anakart modeli ne?

Owlore

80+
Pci slotu varsa boşta dönüştürücü alabilirsin hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anakart modeli neydi

YazılımKafa

80+ Silver
Asus Prime b450mk m2 ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus Prime b450mk
M2 pci ekspress dönüştürücü alman lazım. İnternette bulabilirsin. Aldığın m2 modeli ne? Onun türüne göre de dönüştürücü değişie

Top Bottom