Neler Yeni

Mor tema 40.000 tl sistem

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Beyler selam geçen gün konu açmıştım mor sistem diye klavye mouse mousepad hepsini aldım özel renklere boyattim soru sorabilirsiniz
Simdi 40kya monitör dahil sistem lazim
Kasa olarak corsair 4000d alıp boyayacam bunda eminim bildiğiniz mor parçalar varsa atin ha birde mor sleeve kabloda aldim psunun mor olmasına gerek yok ekran karti olarak 4070ti düşünüyorum işlemci 5800x3d 2.el almak daha makul 2.el olursa iyi olur şimdiden saolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammed Mustafa Gündüz
Beyler selam geçen gün konu açmıştım mor sistem diye klavye mouse mousepad hepsini aldım özel renklere boyattim soru sorabilirsiniz
Simdi 40kya monitör dahil sistem lazim
Kasa olarak corsair 4000d alıp boyayacam bunda eminim bildiğiniz mor parçalar varsa atin ha birde mor sleeve kabloda aldim psunun mor olmasına gerek yok ekran karti olarak 4070ti düşünüyorum işlemci 5800x3d 2.el almak daha makul 2.el olursa iyi olur şimdiden saolun
Boyamayı nasıl yapıyorsunuz , zımpara kullanıyor musunuz boyadan önce ve aşamalarını yazabilir misiniz, birde hangi boya markasının önerirsiniz

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyamayı nasıl yapıyorsunuz , zımpara kullanıyor musunuz boyadan önce ve aşamalarını yazabilir misiniz, birde hangi boya markasının önerirsiniz
Monarch colorize
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG-20230127-WA0016.jpg
???????????

Monarch colorize

???????????
Gpx mouse şuan bu renge boyaniyor

Zımpara yapmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammed Mustafa Gündüz
Monarch colorize

???????????

Gpx mouse şuan bu renge boyaniyor