htc.husnu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Herkeste kötü bir anı birikmiş bisiklet ile
Ha ayrıca havada takla attım sonra düşüp tekrar sürüklenmeye devam ettim.Bisiklet kazası yüzünden 2 aydır yataktayım
Ucuz atlamışsın yine bana minibüs çarptı.dHa ayrıca havada takla attım sonra düşüp tekrar sürüklenmeye devam ettim.
Ben düştüğümde ön maşa amortisörü kapalıydı. O şekilde çukura girince uçmuştum. Baya hızlıydımki jant yamulmuştu.Herkeste kötü bir anı birikmiş bisiklet ile
Geçmiş olsun hocam. Bence ölüme en yakın olduğunuz anlar konusuna gidelim biz.Ucuz atlamışsın yine bana minibüs çarptı.d
Mosso kaliteli bir markadır Abdullah abi üzmez alabilirsiniz.Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle
O kötü talihsizlik olmuş. Benim maşada kilitli olsada koruma mesafesi var 2 cm esneme payı var olası durumda. Aynı durum bende de olmuştu zamanında. Maşam açık diye hızlıca merdivenlere dalmıştım. Allahtan ayağımda spd pedal vardıda düşmedim. O 2cm lik esneme payı korudu beni. Zaten farkedince açmıştımBen düştüğümde ön maşa amortisörü kapalıydı. O şekilde çukura girince uçmuştum. Baya hızlıydımki jant yamulmuştu.
silAbi konu dışı ama bir soru sormak istiyorum. Sana ulaşmamız mümkün olmadığı için buradan soracağım. Bir videodan sildiğin bir kesidi paylaşabilir miyiz? Eğlence kategorisinde, eğlenme amaçlı.
Bu yorumu (kimse bu yoruma neden bu kadar kızgın geldiğini bilemeyecek) yap havan olurYerimizi alalım