- En İyi Cevap
- 4
Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Yerimizi alalımDostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle
Fiyat performans konusunda konusunda MOSSO üzmez vites sistemi o fiyat aralığında hep aynıdır o yüzden onda da eleştiri yapamam fakat hangi boyda kadro aldığını yazmamışsın abim dikkat ettin diye umuyorumDostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle
Daha çok hangi alanda kulanacaksın abi yol içinmi dağ pati içinmi çünkü bu bisikletler biraz ağır günlük kullanımda yolda adamı öldürür.Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle
2 yıl önce kullanmıştım baya güzel abdullah abi.Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle
Konuda yazıyor brom 18 kadroFiyat performans konusunda konusunda MOSSO üzmez vites sistemi o fiyat aralığında hep aynıdır o yüzden onda da eleştiri yapamam fakat hangi boyda kadro aldığını yazmamışsın abim dikkat ettin diye umuyorum