12 kızgınla aldın mı yeriniYerimizi alalım
puahjshdjkahslkBan yemem inşallah
Kusura bakma abi inç olarak yazmışsın ben de 18'i görünce anlamadım cm hesabı daha kolay geliyor bana kadro seçimindeKonuda yazıyor brom 18 kadro
Şuan ki pahalı piyasaya göre alınabilecek bir bisiklet gibi gözüküyor. Üzerinde bulunan parçalar giriş seviyesi. Normal kullanım için iş görür sorun yaşatacağını sanmıyorum. Arazi sürüşü yapmam sadece asfaltta kullanırım derseniz biraz daha ince lastik takılabilir.Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle
abi eğer o bisikleti alıcak isen koltukta al yanındapuahjshdjkahslk
Shimano altus vites seti var. Orta- üst seviye. Belki bütçe biraz daha arttırılıp xt vites setli olabilirdi. Ama buda gayet güzel. Tekrardan hayırlı olsun.Güzel bir bisiklet, vitesleri üzmez. Kadrosu kaliteli. Hayırlı olsun. Videosu ne zaman geliyor?
1.70/90abi kaç kilosun ve boyun kaç ona göre yönlendirebilirim
totonu çok acıtıyor ve sertBazı bisiklet koltukları sert oluyor. Bu sert mi bilmiyorum ama mosso kaliteli bir marka diye duymuştum.se
Mosso kullanmış arkadaşım var hep birlikte bisiklet sürerdik. Bisikletin tek sorunu lastik kalınlığı diyebilirim yanlış hatırlamıyorsam 2.25 veya 2.10 genişliğinde lastik vardı bu bisiklette. Gün içinde yoruyor açıkçası. Bende başka bir model 2.25 lastikten 1.95 lastiğe geçtim gerçekten daha rahat ve performanslı diyebilirim.Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?
Alıntıyı görüntüle