Neler Yeni

Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro BİSİKLET NASILDIR?

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?

Alıntıyı görüntüle
Şuan ki pahalı piyasaya göre alınabilecek bir bisiklet gibi gözüküyor. Üzerinde bulunan parçalar giriş seviyesi. Normal kullanım için iş görür sorun yaşatacağını sanmıyorum. Arazi sürüşü yapmam sadece asfaltta kullanırım derseniz biraz daha ince lastik takılabilir.
Bu pahalılıkta işinizi görecek bir bisiklet olduğunu düşünüyorum.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
abi kaç kilosun ve boyun kaç ona göre yönlendirebilirim

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güzel bir bisiklet, vitesleri üzmez. Kadrosu kaliteli. Hayırlı olsun. Videosu ne zaman geliyor?
Shimano altus vites seti var. Orta- üst seviye. Belki bütçe biraz daha arttırılıp xt vites setli olabilirdi. Ama buda gayet güzel. Tekrardan hayırlı olsun.

Umut0526

80+ Silver
Bazı bisiklet koltukları sert oluyor. Bu sert mi bilmiyorum ama bazı koltuklar uzun yol için pek kullanışlı değil. Bu arada mosso kaliteli bir marka diye duymuştum.

DeH$et

80+ Silver
Dostlarım çok fazla zamanım yoktu ve biraz araştırma ile Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro bisikleti 3399TL'ye aldım. Aranızda bisiklet konusunda uzman kişiler vardır F/P açısından nasıl karar?

Alıntıyı görüntüle
Mosso kullanmış arkadaşım var hep birlikte bisiklet sürerdik. Bisikletin tek sorunu lastik kalınlığı diyebilirim yanlış hatırlamıyorsam 2.25 veya 2.10 genişliğinde lastik vardı bu bisiklette. Gün içinde yoruyor açıkçası. Bende başka bir model 2.25 lastikten 1.95 lastiğe geçtim gerçekten daha rahat ve performanslı diyebilirim.

Top Bottom