Neler Yeni

Mosso Wildfire H vs Bisan MTX 7300

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
çok kararsız kaldım bir sürü konu açtım ama hala karar veremedim ya

mosso alırsam bu renkl alıcam ama :https://www.sahibinden.com/ilan/iki...fire-hyd-27,5-jant-2021-model-919911226/detay

mossonun tasarımı daha güzel ama bisan daha çok önerdiler mossoda önerdiler kararsız kaldım biride mossonun fren ve vitesi bitişik dedi ne demek istedi hiç anlamadım onu sizce hangini almalıyım

ikiside memnun eder mi ?

samet4747

80+ Platinum
WILDFIRE kullanıyorum gayet memnunum

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

mosso alırsam bu renkl alıcam ama :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-wildfire-hyd-27,5-jant-2021-model-919911226/detay

mossonun tasarımı daha güzel ama bisan daha çok önerdiler mossoda önerdiler kararsız kaldım biride mossonun fren ve vitesi bitişik dedi ne demek istedi hiç anlamadım onu sizce hangini almalıyım

ikiside memnun eder mi ?
Mosso Wildfire öneriyorum. Bisan'ın ürettiği bisikletler pek kaliteli olmuyor. Tabi yukarıdaki model nasıldır bilmem.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mosso Wildfire öneriyorum. Bisan'ın ürettiği bisikletler pek kaliteli olmuyor. Tabi yukarıdaki model nasıldır bilmem.
bisanın mtx 7300 bu modeli çok iyi diyorlar çok öneren var bisan iyi bir çıkış yaptı ama benim sorunum aslında tasarımda ikiside güzel sadece mossonun tasarımı daha güzel
WILDFIRE kullanıyorum gayet memnunum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan
wildfire daha iyi gibi

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
bisanın mtx 7300 bu modeli çok iyi diyorlar çok öneren var bisan iyi bir çıkış yaptı ama benim sorunum aslında tasarımda ikiside güzel sadece mossonun tasarımı daha güzel
İki bisiklette 3000 TL için berbat ikinci elden rockrider 540 al bu masalar, kadro açıları, aktarici modelleei berbat gercekten 3000tl için

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wildfire daha iyi gibi
ben olsam bisan alırdım tasarımı falan güzel ama wildfire da güzel bisanın da bisikletleri güzel tasarımını beğendinizi alın b
zaten bisan alıyordum ama tekrardan bir kararsız kaldım mosso ayrı bir sportik duruyor ve kadrosunun tasarımı daha hoş bisanın kadrosu nu çok beğenmedim bilmiyorum ya bisanında kabloları kadro içinden geçiyor mossoda dışarda ordanda gğzel karar veremedim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki bisiklette 3000 TL için berbat ikinci elden rockrider 540 al bu masalar, kadro açıları, aktarici modelleei berbat gercekten 3000tl için
2.el alamam knk 0 almak zorundayım

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
zaten bisan alıyordum ama tekrardan bir kararsız kaldım mosso ayrı bir sportik duruyor ve kadrosunun tasarımı daha hoş bisanın kadrosu nu çok beğenmedim bilmiyorum ya bisanında kabloları kadro içinden geçiyor mossoda dışarda ordanda gğzel karar veremedim :(

Üzüldüm

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan

aslında kalite olarak aralarında çok fark yok tasarımını sevdiğinizi alın

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
bende

aslında kalite olarak aralarında çok fark yok tasarımını sevdiğinizi alın
işte sıkıntı orda mossonun tasraımı güzel daha sportik enerjik duruyor mossonun güzel yanı kabloların kadro içinden geçmesi dışardan kablo gözkümüyor

evet bu bisiklet çok güzel sıfır 4300 mü neydi

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

mosso alırsam bu renkl alıcam ama :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-wildfire-hyd-27,5-jant-2021-model-919911226/detay

ikiside memnun eder mi ?
Bisanin arka aktaricisi daha kotu masasi daha iyi
Ben mosso secerdim

Top Bottom