🔥İndirim MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

Beyler kask almak istiyorum ama bilgim yok hiç gece sürüşüne uygun olmalı bütcem 3-4 bin

Beyler kask almak istiyorum ama bilgim yok hiç gece sürüşüne uygun olmalı bütcem 3-4 bin
Şeffaf vizörlü her kask uygundur hocam. Ekstra görünmek için turuncu, yeşil v.b parlak renkler içerenler biraz daha mantıklı olacaktır. Bütçe konusunda da kendini mümkün olduğunca zorlamak kask özelinde yararına olacaktır hocam

montlarda gerçek indirim var mı acaba? alpinestars 10k civarı olanlar gmax sitesinde de aynı fiyat şuan ama piyasayı bilen varsa yazabilir mi alınır mı 12k olan alpinestars montlar.

Şeffaf vizörlü her kask uygundur hocam. Ekstra görünmek için turuncu, yeşil v.b parlak renkler içerenler biraz daha mantıklı olacaktır. Bütçe konusunda da kendini mümkün olduğunca zorlamak kask özelinde yararına olacaktır hocam
Kafamın çapı 56-57 cm arası hangi beden almalıyım s beden 55-56 diyor minyon tipliyim scorpion exo 391 var birde 4600 tl olanı var 491

Kafamın çapı 56-57 cm arası hangi beden almalıyım s beden 55-56 diyor minyon tipliyim scorpion exo 391 var birde 4600 tl olanı var 491
hocam markadan markaya değişmekte benim da kafa 57 cm, arai kask medium tam olurken İcon variant sıkıyordu. İmkan varsa denemeden alma derim. Deneme imkanın olursa yanaklarını hafif sıkması gerekiyor, kafanı sabit tutup kaskı döndürmeye çalıştığında dönmemesi gerekiyor ve bir noktadan kafana baskı yapmaması dengeli bir şekilde oturması gerekiyor(bir noktadan basıyorsa uzun kullanımlarda işkenceye dönüşür).

Sertifikalı kask önerisi olan varmı ? Bütçe 10 bine kadar.

Geri