marceline_27
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 887
Evet gerçek indirimler. Ben uzun süredir takip ediyorum.gerçek mi peki indirim normalde 20 bin üstümüydü bu kasklar
Evet gerçek indirimler. Ben uzun süredir takip ediyorum.gerçek mi peki indirim normalde 20 bin üstümüydü bu kasklar
r1 evo carbon serisi almanızı tavsiye ederim bu arada indirimler gerçek ben bu kasklara 1 yıldır bakıyorum hep bu fiyattır1 ve 1400 air arasında kaldım öneriniz var mı
Şeffaf vizörlü her kask uygundur hocam. Ekstra görünmek için turuncu, yeşil v.b parlak renkler içerenler biraz daha mantıklı olacaktır. Bütçe konusunda da kendini mümkün olduğunca zorlamak kask özelinde yararına olacaktır hocamBeyler kask almak istiyorum ama bilgim yok hiç gece sürüşüne uygun olmalı bütcem 3-4 bin
Kafamın çapı 56-57 cm arası hangi beden almalıyım s beden 55-56 diyor minyon tipliyim scorpion exo 391 var birde 4600 tl olanı var 491Şeffaf vizörlü her kask uygundur hocam. Ekstra görünmek için turuncu, yeşil v.b parlak renkler içerenler biraz daha mantıklı olacaktır. Bütçe konusunda da kendini mümkün olduğunca zorlamak kask özelinde yararına olacaktır hocam
Kaldıysa bedenleri knox orsa serisi çok kaliteli ve güvenlidir.eldiven almak istiyorum ne almalıyım öneri yapabilir misiniz
Knox orsa 3 iyi diyorlar hocameldiven almak istiyorum ne almalıyım öneri yapabilir misiniz
Orsa alacaksanız orsa 4 daha iyidir hocam 3'te yer alan bazı ergonomik sorunlarını düzeltmişler. (3 kullanıcısıyım)Knox orsa 3 iyi diyorlar hocam
hocam markadan markaya değişmekte benim da kafa 57 cm, arai kask medium tam olurken İcon variant sıkıyordu. İmkan varsa denemeden alma derim. Deneme imkanın olursa yanaklarını hafif sıkması gerekiyor, kafanı sabit tutup kaskı döndürmeye çalıştığında dönmemesi gerekiyor ve bir noktadan kafana baskı yapmaması dengeli bir şekilde oturması gerekiyor(bir noktadan basıyorsa uzun kullanımlarda işkenceye dönüşür).Kafamın çapı 56-57 cm arası hangi beden almalıyım s beden 55-56 diyor minyon tipliyim scorpion exo 391 var birde 4600 tl olanı var 491