🔥İndirim MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

hocam markadan markaya değişmekte benim da kafa 57 cm, arai kask medium tam olurken İcon variant sıkıyordu. İmkan varsa denemeden alma derim. Deneme imkanın olursa yanaklarını hafif sıkması gerekiyor, kafanı sabit tutup kaskı döndürmeye çalıştığında dönmemesi gerekiyor ve bir noktadan kafana baskı yapmaması dengeli bir şekilde oturması gerekiyor(bir noktadan basıyorsa uzun kullanımlarda işkenceye dönüşür).
https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah bunu aldım bedeni olur diye tahmin ediyorum kafam ince uzun geniş değil 56 cm s beden olur diye umuyorum zaten zayıf dar suratım ileride pahalısını alırım ortada motor bile yok 7-8 bin lira vermek mantıklı gelmedi

Sertifikalı kask önerisi olan varmı ? Bütçe 10 bine kadar.

Bu modeli öneririm bir süredir takibimdeydi. 2 sene önce 12-13 bandında olan bir kasktı. Anlık olarak bu fiyata ülkemizde alabileceğiniz en iyi kask. Siyah vizör ve pinlock çıkıyor. Rakipleri 20 bandında. Champion helmets youtube kanalında inceleme ve karşılaştırma videoları var bakarsınız. Ben bir tane aldım.

Maaşı gömeceğiz herhalde daha görmeden gaza getirdiniz adamı. İnterkom önerisi olan var mı iki kişilik. Montlar bedava gibi duruyor.

Ruroc atlas 4.0 maahes alacağım 12k ya yarın naked uygun olsa Exo GT sp alırdım ama nakeda uygun değil hava kanalları sanırım

Kafamın çapı 56-57 cm arası hangi beden almalıyım s beden 55-56 diyor minyon tipliyim scorpion exo 391 var birde 4600 tl olanı var 491

4-5 bin liraya alacağın kask seni sadece polisin yazacağı cezadan korur. Uçurumdan uçan biri olarak söylüyorum ekipmanı ciddiye alın ve ekonomik düşünmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sertifikalı kask önerisi olan varmı ? Bütçe 10 bine kadar.

Hjc bence en alınası kask o bütçede i71 düşünebilirsin hem yedek parçası da çok rahat bulunuyor

Maaşı gömeceğiz herhalde daha görmeden gaza getirdiniz adamı. İnterkom önerisi olan var mı iki kişilik. Montlar bedava gibi duruyor.
Tepe modelleri yağmalamışlar. Çok üst seviye modellerden değil ama kalanlardan 10s ve 5s modellerini araştırabilirsiniz.

Bu modeli öneririm bir süredir takibimdeydi. 2 sene önce 12-13 bandında olan bir kasktı. Anlık olarak bu fiyata ülkemizde alabileceğiniz en iyi kask. Siyah vizör ve pinlock çıkıyor. Rakipleri 20 bandında. Champion helmets youtube kanalında inceleme ve karşılaştırma videoları var bakarsınız. Ben bir tane aldım.
Hocam 56.5 cm kafa çapı hangi beden almak lazım s 55-56 m 57-58

Hocam 56.5 cm kafa çapı hangi beden almak lazım s 55-56 m 57-58
Hocam çok değişir kafa tipine göre aslında kask denemeden alınmaz ama. Yarım santim sınırın üstündesiniz balaklava, belki kışın kalın balaklava falan takabilirsiniz o yüzde M daha mantıklı geldi bana.

Yine Youtube'da türkçe ingilizce kaynaklar var orada kafa ölçüm bu şu bedeni aldım şeklinde söylüyorlar onlara da bir bakın isterseniz.

Bu videonun yorumlarında 56.5 olan biri M aldım tam oldu demiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
4-5 bin liraya alacağın kask seni sadece polisin yazacağı cezadan korur. Uçurumdan uçan biri olarak söylüyorum ekipmanı ciddiye alın ve ekonomik düşünmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hjc bence en alınası kask o bütçede i71 düşünebilirsin hem yedek parçası da çok rahat b

bunun vizör gece sorun yapmaz mı şeffaf ne önerirsin

Şeffaf vizörle geliyor zaten hocam, kutudan da siyah çıkıyor. Parlak, renkli vizörler ekstra satılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,594
Üyeler
174,898
Son üye
mithrandir60
Geri