hayırlı olsun a2 beklemenin mantığı yok a1 alıp tadını çıkarın diğer herkesin dediği gibi bu kadar dert etmeyin o yaşlarda çekme belgeli motora razıydım, güle güle kullanın
teşekkür ederim de ben çok takıntılıyım daha bu yaşımda inanırmısınız kardeşim 10 a gidiyor ve onun kyk masraflarını düşünüyorum yıllık bize getireceği masrafı ve ikimizinde düğün masrafları bunları düşünüyorum ve kendime engel olamıyorum saçımda aklar çıktı düşünmekden oysaki yaşıtlarım bugün hangi kızla takılsam kimle gezsem gibi gibi düşüncelere sahipler
Evet yaşlı okumadınız motor aldığım için moralim bozuk oysaki parayı atmadan önce 135 bin TL hesabımda olduğu zaman Gayette mutluydum ama para gittikden sonra hesapda kuruşları görünce kafama bir şey dank etti ben artık nasıl para biriktircem öncelikle ne motor aldığımı benim daha önceki konularıma denk gelen arkadaşlar bilir bir sonraki konuda hangi motoru aldığımı söyleyeceğim ama şimdi konum farklı ve moralim sıfır oysaki çoğu türk gencinin hayalî olan birşeyi tamamen kendi param ile 2 sene çalışarak yaptım ben okumuyorum baba mesleğini devam ettirme kararı aldım babamda haftalık 1000 TL sen 4bin veriyor okulda 6 bin veriyor tam 10 bin TL ediyor ama Haziran ayında okul maaşımı kesicek ve sadece 4 bin ya da babam ne verirse onu alcam e iyi güzel motoru aldım ekipmanları aldım ehliyetide Alcam ama ben bunun anca mazotunu koyabilirim aylık net giderim 1500 TL geriye kaldı 8.500 e 2000 TL de mazota gitse 6500 düz 6 bin bu daha en temel masrafım diğer masraflarımı saymıyorum bile hele Hazirandan sonra komple batıyorum ben artık nasıl para biriktircem 17 yaşındayım askerliğimi bedelli yapmak zorundayım oda şimdi bile 240 bin TL ben bu parayı nasıl biriktirdim daha kendi masraflarıma gücüm yetmiycek oysaki motoru almadan önce motorum olcak diye heyecandan bunları düşünemedim
dediğim motoru almadınız anladığım kadarıyla cb125f almış olsaydınız aylık motora benzin dahil gideriniz maximum 500 lira olurdu motorun varlığı cebinizi etkilemezdi kolay gele hocam o gece o kadar ısrar etmeme rağmen rks aldıysanız müstehaktır
dediğim motoru almadınız anladığım kadarıyla cb125f almış olsaydınız aylık motora benzin dahil gideriniz maximum 500 lira olurdu motorun varlığı cebinizi etkilemezdi kolay gele hocam o gece o kadar ısrar etmeme rağmen rks aldıysanız müstehaktır
Hocam Mart'ta 17 olcam
Ekipmanları motorla aynı bayiden aldım kampanya vardı aşşağıdaki fotoğrafdaki gördüğün ekipmanları 2400 e aldım daha mont 2.kask intercom ve disk kilidi alacağım motoru teslim almaya gittiğimde
şu storm2yi 6000e satıyoruz ls2 bayisiyiz millet pahalı diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayriyeten son olarak öyle bir bütçeye sahipken al satta yapabilirdiniz son 20 gün içinde 4 motor aldım facebooktan her birini minimum 15.000 kar ile sattım
müstehaktırdan kastım hayat şartları için değil hayatınızda başarılar
mazota aylık 2000 dediğinize dedim bu dediklerimi
hocam tamamda cb de hiç yakışıklı durmuyor cb alıp binsem srk içimde kalcaktı ve de nerden aylık 2000 bin benzine vereceğim 100 litrede 2.5 litre yakıyor zaten ben motoru zorlamıycam neden fazla yaksın ki
hocam tamamda cb de hiç yakışıklı durmuyor cb alıp binsem srk içimde kalcaktı ve de nerden aylık 2000 bin benzine vereceğim 100 litrede 2.5 litre yakıyor zaten ben motoru zorlamıycam neden fazla yaksın ki
müstehaktırdan kastım hayat şartları için değil hayatınızda başarılar
mazota aylık 2000 dediğinize dedim bu dediklerimi
ayriyeten son olarak öyle bir bütçeye sahipken al satta yapabilirdiniz son 20 gün içinde 4 motor aldım facebooktan her birini minimum 15.000 kar ile sattım
rks cart curt bu motorları satamazsınız millet bu motoru kaşının gözünün güzelliğine almıyor vade farksız 12 taksit 8 taksit var diye alıyor
honda yamaha bu iki modeli hızlı satarsınız
rks cart curt bu motorları satamazsınız millet bu motoru kaşının gözünün güzelliğine almıyor vade farksız 12 taksit 8 taksit var diye alıyor
honda yamaha bu iki modeli hızlı satarsınız
dediğim gibi sanayi masrafları mazot masrafı sizi her türlü batırır hondaya kıyasla en az 5 kat daha yüksek masrafınız çıkar bunu dediğim zaman nolacak ya ayda bi götürürüm demiştiniz
hocam tüm motorların alınma nedeninin farkındayım
çin motoru pişmanlıktır fakat şu durumlar haricinde
adam taksitli alayım her hafta sanayiye gideyim der çin motoru alır memnun kalır
gün sonunda yolda kalabileceğinin farkındadır çin motoru alır memnun kalır
satmak istediğinde parasının pul olacağının farkındadır çin motoru alır memnun kalır
bunların farkında olmayanlarda farkında olanlara memnunmusun diye sorar memnunum cevabını alır gider çin motor alır
sonrada mağdur olunca bi ben bahtsızım tribine girer
dediğim gibi sanayi masrafları mazot masrafı sizi her türlü batırır hondaya kıyasla en az 5 kat daha yüksek masrafınız çıkar bunu dediğim zaman nolacak ya ayda bi götürürüm demiştiniz