Motor kaskı seçimi nasıl seçilmeli?

a0zen

80+
Reaksiyon skoru
0
LS2 Rapid model bir kask almıştım L beden, kafamı içinde salladığımda oynuyor, yanaklarımı neredeyse sıkmıyor. Aynı marka model bir kask daha aldım bu sefer M sipariş ettim şimdi de sıkıyor, kafamda sallanmıyor ve kafamdan zor çıkarıyorum bunun içine bir de intercom girince darlaşıyor. Bilen arkadaşlarım konuya açıklık getirirse sevinirim hangi beden seçimi daha doğru olur?

LS2 Rapid model bir kask almıştım L beden, kafamı içinde salladığımda oynuyor, yanaklarımı neredeyse sıkmıyor. Aynı marka model bir kask daha aldım bu sefer M sipariş ettim şimdi de sıkıyor, kafamda sallanmıyor ve kafamdan zor çıkarıyorum bunun içine bir de intercom girince darlaşıyor. Bilen arkadaşlarım konuya açıklık getirirse sevinirim hangi beden seçimi daha doğru olur?
Pek bilgim yok ama ucuz tercih etmemek lazım

Anlattığına göre M seçmen gerek. Kafanı aşırı derecede sıkmıyorsa biraz sıkması asıl korumayı sağlar zaten. Ek olarak kaskların pedlerinin biraz çökme payı var, bir süre sonra o ilk taktığındaki kadar sıkmıyorlar.

Bende rapid ve storm modeli var.Storm olan S beden rapid olan M beden.Kafama storm olan tam oluyor uzun bi süre de onu kullandım ama sonrasında rapidi alınca M beden kafam ona alıştı rahat olunca diğerini takınca çok küçük hissediyorum ama olmuyor değil..İntercom aldım geçenlerde bide S olana takınca kulaklarım baya acıdı takamadım çıkarıp diğerine yerleştirdim en azından diğerine göre daha rahat oldu.Bence intercom vs takıcaksan yine o köpük kısmı çakmakla felan biraz eritiyolar deneyebilirsin veya bıçak gibi bişeyle iyice oyabilirsin.Ama kaskın çok bol olmasın beden açısından bi intercom takmak için sırf ona dikkat et. Ek olarak sıfır yeni aldıysan yüzde 10 civarı felan olması lazım o pedlerin açılma durumu var rahatlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri