Motor önerisi ve tavsiyesi

Muratp

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba seneye 16 yaşıma giricem ve motor almayı düşünüyorum şuan aklımda yzf r125 var varmı daha iyi bi öneriniz yada r125 in eksi yönü varmı bahsederseniz sevinirim birde yeni sürücü olacağım trafik ile alakalı,ekipman,motor bakımı,vb. varsa söylerseniz sevinirim teşekkürler

Başlangıç motoru olarak yzf r125 ile başlamanı önermem 125 cc ile başlarsan çok çabuk sıkılabilirsin güvenli sürüş için ilerleyen zamanlarda güvenli sürüş eğitimini mutlaka almalısın başlangıç motor önerisi olarakta naked tipli motor ile başlamanı öneririm rüzgarı daha çok hissedersin yeni sürücü olacağın için sürat yapmanı birazda olsa engeller rüzgar olayı ekipmandan kısarak motor alayım deme mutlaka önceliğin ekipman olsun ekipmanları internetten almamanı öneririm deneyerek bizzat üzerine oturduğuna emin olarak al

Başlangıç motoru olarak yzf r125 ile başlamanı önermem 125 cc ile başlarsan çok çabuk sıkılabilirsin güvenli sürüş için ilerleyen zamanlarda güvenli sürüş eğitimini mutlaka almalısın başlangıç motor önerisi olarakta naked tipli motor ile başlamanı öneririm rüzgarı daha çok hissedersin yeni sürücü olacağın için sürat yapmanı birazda olsa engeller rüzgar olayı ekipmandan kısarak motor alayım deme mutlaka önceliğin ekipman olsun ekipmanları internetten almamanı öneririm deneyerek bizzat üzerine oturduğuna emin olarak al
naked ile arasındaki farklar ne tam olarak bilmiyorumda

Hocam naked motorda manevra kabiliyeti daha fazla super sport motorlarda oturuş pozisyonu çok sıkıntı

şuan belli bir bütçem yok yazın çalışmayı planlıyorum ordan gelirse birde babamı ikna edebilirsem 130.000 i aşmassa iyi olur
15 beygir altı olan motosikletleri kullanabilirsiniz örnek verecek olursak yamaha ybr125. benim tavsiyem grenajsız motorlarla başlamaktır.

Son düzenleme:
hocam önce şunu söylemeliyim ki a1 ehliyette motor hacmi değil beygir gücü önemlidir yani motorların 125cc olması sizi yanıltmasın. 14 beygir altı olan motosikletleri kullanabilirsiniz örnek verecek olursak honda cbf150. benim tavsiyem grenajsız motorlarla başlamaktır.
böyle daha bi karizma varmı bildiğiniz supper sport olmasına gerek yok çok gerekli bişey değil biliyorumda özeniyorum işte

Geri