Motor takip sistemi önerisi

Gjea

80+
Reaksiyon skoru
94
Motor takip sistemi olarak deneyimlediğiniz hangi sistem var memnun olanlar yazabilir mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea
turuncu takip kullanıyorum öneririm.
Selamlar hocam,

Turuncu takip hangi paketini önerirsiniz bazıları + buzzer ,bazıları siren bazılarında da + motor blokaj kiti demişler.

Link atma şansınız var mı

Selamlar hocam,

Turuncu takip hangi paketini önerirsiniz bazıları + buzzer ,bazıları siren bazılarında da + motor blokaj kiti demişler.

Link atma şansınız var mı
a.slm öncelikle buzzer takılınca kesme biçme oluyor garanti dışı bırakabilir motor yetkili servisi. önce motoru aldığın yeri ara garantisinin bozulup bozulmayacağını öğrenin

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Gjea
a.slm öncelikle buzzer takılınca kesme biçme oluyor garanti dışı bırakabilir motor yetkili servisi. önce motoru aldığın yeri ara garantisinin bozulup bozulmayacağını öğrenin
@GirayHan @Skynel

Hocam sizlerden dün çok ekipman için yardım istemiştim şu kaskı almak istedim hjc f71 kaliteli anladığım kadarıyla ama semi flat ne oluyor? Renk adı olarak algıladım ama emin olamıyorum.

Aslında şu videodaki rengi arıyorum ama bulamadım tam olarak.

Son düzenleme:
@GirayHan @Skynel

Hocam sizlerden dün çok ekipman için yardım istemiştim şu kaskı almak istedim hjc f71 kaliteli anladığım kadarıyla ama semi flat ne oluyor? Renk adı olarak algıladım ama emin olamıyorum.

Aslında şu videodaki rengi arıyorum ama bulamadım tam olarak.

hafiflik sağlamak için içten açık yüzlü kask türü. alınır. güzel kasktır.

hafiflik sağlamak için içten açık yüzlü kask türü. alınır. güzel kasktır.
Malzeme kalitesine doğru bakmışım değil mi hocam kaliteli olan Kompozit Fiberglas Kabuk Türden.

Yarın bir gün oldu da kaza geçirdik gerçekten kafamda kask var diyerek gezebileceğim seviyede mi bu kask?

Malzeme kalitesine doğru bakmışım değil mi hocam kaliteli olan Kompozit Fiberglas Kabuk Türden.

Yarın bir gün oldu da kaza geçirdik gerçekten kafamda kask var diyerek gezebileceğim seviyede mi bu kask?
kabuk malzemesi doğru.

Geri