Haklıysan itiraz edersin bitti gitti.Peder Adana’ya gidince kullanmak için bi moblyete bıraktı 10 lira anca eder
Polis plakaya 12 ceza yazmış motor o kadar etmez
Ne yapılır buna 30dk olmuş ceza yazılalı
Yok haksız değilde yani motor o para etmez zaten kullanmıyoruz motoruda hacizli motor bunu adımızdan düşürmenin vs bi yolu yok mueğer cezayı haksız aldıysan itiraz edebilirsin
Ters yön kask dur ihtarına uymamakNeyden yazmış cezayı??
Ara sokakta ters yönden yazmış en pahalısı o zaten diğerleri sorun değilYok haksız değilde yani motor o para etmez zaten kullanmıyoruz motoruda hacizli motor bunu adımızdan düşürmenin vs bi yolu yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ters yön kask dur ihtarına uymamak
Oho polis haklıymış dostum odemmesen icra davası felan olur muhtemelenYok haksız değilde yani motor o para etmez zaten kullanmıyoruz motoruda hacizli motor bunu adımızdan düşürmenin vs bi yolu yok mu
Ters yön kask dur ihtarına uymamak
Ara sokakta ters yönden yazmış en pahalısı o zaten diğerleri sorun değil
ceza yeni zaten yapılacak bir şey varsa yapalım yoksa yatırcaz zaten sorun değilOho polis haklıymış dostum odemmesen icra davası felan olur muhtemelen
ara sokaktan ters yön yazması sorun hocam ara sokağın tersi düzümü olurOho polis haklıymış dostum odemmesen icra davası felan olur muhtemelen
Yani illa tabela olması gerekir yinede erken yatırırsanı yüzde 25 lik bi indirim olması lazımceza yeni zaten yapılacak bir şey varsa yapalım yoksa yatırcaz zaten sorun değil
ara sokaktan ters yön yazması sorun hocam ara sokağın tersi düzümü olur
Motorun değeriyle konunun ne alakası var? Kuralı ihlal etmişsin tamam ceza fazla ama belli ve ona göre davranman lazımdı.Peder Adana’ya gidince kullanmak için bi moblyete bıraktı 10 lira anca eder
Polis plakaya 12 ceza yazmış motor o kadar etmez
Ne yapılır buna 30dk olmuş ceza yazılalı