Neler Yeni

Yardım Motordan pahalı ceza yazılmış ne yapabiliriz?

siyabent

80+ Bronze
Hocam konudan bağımsız olucak ama o ramlerden memnun musunuz ? Ben de aynı ramleri almayı düşünüyorum. Fiyatı cazip geldi. Herhangi sorun yaşattı mı size ?
😅😅 baya bağımsız olmuş harbiden

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Yok haksız değilde yani motor o para etmez zaten kullanmıyoruz motoruda hacizli motor bunu adımızdan düşürmenin vs bi yolu yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ters yön kask dur ihtarına uymamak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ara sokakta ters yönden yazmış en pahalısı o zaten diğerleri sorun değil
hacizliyse ehliyeti olan biri girsin çevirmeye, alırlar zaten aracı yakalama kararı varsa.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Alihan YILMAZ
Motor baban üzerine değil mi? Cezayı görmemiş gibi yap. Baban geldiğinde ödesin.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
ilyas koç
Elinde babanın bunları yapmadığına dair bir kanıt yoksa yapacak bir şey yok. Anca %25 indirimle erken ödersiniz. Yazılan cezanın araç değeriyle orantsı olmaz,her senenin başında belirleniyor zaten ceza ücretleri

Devir eskisi gibi değil. Farklı tarz aynaya, stickera bile ceza yazılıyor artık , hiç affetmiyorlar. Şu an kullandığınız araç ne olursa olsun eksiksiz binmek gerekli.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
baba merhaba
Bu olay bana arabamın otoparkta park halinde arkadan birisi bana vurmuştu polis gelmişti, arabanın muayenesi geçeli 3 gün olmuş. Durduk yere hem maddi kaybim hem ceza yemiştim. Geçmiş olsun ceza yediysen ödemek zorunda kaliyorsun. Kaçış yok

Tayfun46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tayfun
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, oyun
Motor hacizli olduğundan üzerinden düşerme satma vs gibi durumlar söz konusu değil. Ceza konusunda ehliyetsiz araç kullanma, ters yön ve ekipman eksikliğinden %100 kusurlusunuz. En kısa ve olması gereken çözümü cezayı ödemek. Ödemezseniz İcra dosyasına açılarak tahsile giderler. Motorun hacizden satılması için Yakalama şerhi konulması ve satışa gidilmesi gerekir. 10 binlik motora da kimse 20k masraf yapıp satışa çıkarmaz :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
😅 ben değil la peder yemiş olm okumanız mı yok 30 yıldır motor kullanıyor 2 kere ceza yedi toplam hergun ceza yiyoruz demedik
Söylediklerim senin aziz peder için de geçerli. Ayrıca kasksız ve ehliyetsiz 1 kere kullanmakla 30 yıldır kullanmak arasında da fark yok. İkisi de yasal değil. Umarım daha çok cezalar yersiniz başkasına zarar vermeden önce.

siyabent

80+ Bronze
Söylediklerim senin aziz peder için de geçerli. Ayrıca kasksız ve ehliyetsiz 1 kere kullanmakla 30 yıldır kullanmak arasında da fark yok. İkisi de yasal değil. Umarım daha çok cezalar yersiniz başkasına zarar vermeden önce.
Eyvallah hocam cezayı ödeyemeyecek halde olsak motora binmeyiz zaten
Sadece para etmez bi motor hurda bir şey 12k etmez farklı bi durum varsa yapalım dedik yoksa ceza desen 10/10 sürücü ol yine ceza yersin

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Eyvallah hocam cezayı ödeyemeyecek halde olsak motora binmeyiz zaten
Sadece para etmez bi motor hurda bir şey 12k etmez farklı bi durum varsa yapalım dedik yoksa ceza desen 10/10 sürücü ol yine ceza yersin
Kasksız, ters yönden motor kullanıp polisten kaçarsa daha çok ceza yer. Yesin de zaten. Daha da yesin. İster hurda motorla olsun, ister pahalı motorla olsun ne fark eder? Kurallara uymayınca, polisten kaçınca ne oldu? Ne geçti eline? Yıllardır motor kullanıyorum daha ne polisten kaçtım ne de ceza yedim.

siyabent

80+ Bronze
Kasksız, ters yönden motor kullanıp polisten kaçarsa daha çok ceza yer. Yesin de zaten. Daha da yesin. İster hurda motorla olsun, ister pahalı motorla olsun ne fark eder? Kurallara uymayınca, polisten kaçınca ne oldu? Ne geçti eline? Yıllardır motor kullanıyorum daha ne polisten kaçtım ne de ceza yedim.
Hocam kaçma falan yok arkadan yazmış işte bisikletten yavaş motor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,985
Üyeler
167,584
Son üye
Salihgaz1
Top Bottom