hacizliyse ehliyeti olan biri girsin çevirmeye, alırlar zaten aracı yakalama kararı varsa.Yok haksız değilde yani motor o para etmez zaten kullanmıyoruz motoruda hacizli motor bunu adımızdan düşürmenin vs bi yolu yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ters yön kask dur ihtarına uymamak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ara sokakta ters yönden yazmış en pahalısı o zaten diğerleri sorun değil
Sağ olun hocam.Bir sorununu görmedim pek.
Ödeyecen ne yapcan başka polis haklı isePeder Adana’ya gidince kullanmak için bi moblyete bıraktı 10 lira anca eder
Polis plakaya 12 ceza yazmış motor o kadar etmez
Ne yapılır buna 30dk olmuş ceza yazılalı
Söylediklerim senin aziz peder için de geçerli. Ayrıca kasksız ve ehliyetsiz 1 kere kullanmakla 30 yıldır kullanmak arasında da fark yok. İkisi de yasal değil. Umarım daha çok cezalar yersiniz başkasına zarar vermeden önce.ben değil la peder yemiş olm okumanız mı yok 30 yıldır motor kullanıyor 2 kere ceza yedi toplam hergun ceza yiyoruz demedik
Eyvallah hocam cezayı ödeyemeyecek halde olsak motora binmeyiz zatenSöylediklerim senin aziz peder için de geçerli. Ayrıca kasksız ve ehliyetsiz 1 kere kullanmakla 30 yıldır kullanmak arasında da fark yok. İkisi de yasal değil. Umarım daha çok cezalar yersiniz başkasına zarar vermeden önce.
Kasksız, ters yönden motor kullanıp polisten kaçarsa daha çok ceza yer. Yesin de zaten. Daha da yesin. İster hurda motorla olsun, ister pahalı motorla olsun ne fark eder? Kurallara uymayınca, polisten kaçınca ne oldu? Ne geçti eline? Yıllardır motor kullanıyorum daha ne polisten kaçtım ne de ceza yedim.Eyvallah hocam cezayı ödeyemeyecek halde olsak motora binmeyiz zaten
Sadece para etmez bi motor hurda bir şey 12k etmez farklı bi durum varsa yapalım dedik yoksa ceza desen 10/10 sürücü ol yine ceza yersin
Hocam kaçma falan yok arkadan yazmış işte bisikletten yavaş motorKasksız, ters yönden motor kullanıp polisten kaçarsa daha çok ceza yer. Yesin de zaten. Daha da yesin. İster hurda motorla olsun, ister pahalı motorla olsun ne fark eder? Kurallara uymayınca, polisten kaçınca ne oldu? Ne geçti eline? Yıllardır motor kullanıyorum daha ne polisten kaçtım ne de ceza yedim.