motorsiklet kaskı tavsiyeleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

syee

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
59
5000 tl ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar

5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar
Motorsikletler konusunda bilgi sahibi drğilimde kasklar o kadar pahalımı ya

5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar
2. el al bence agv k5 falan bulursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfır istiyosan da https://m.n11.com/urun/nexx-sx100r-...sFS0Xqr79JFQuGyc7NEnqvC85ykt4tPwaAtz_EALw_wcB

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu alıp siyah vizörde alabilirsin ek
Benim kullandığım model de 2. attığım ama ben rainbow vizörle kullanıyorum

Son düzenleme:
Motora binmek arabaya binmekten daha pahali o zaman bu fiyatlar ne
Maalesef öyle montlar 5kdan başlıyo. Eldivenler 1-2k orta seviyeleri. Pantalaonlarda 3-5k ayakkabı zaten hak getire. Motor fiyatları ayrı bakımı ayrı. Bi motorcu olarak üzülüyorum ama yapacak bişey yok 🫡

telefonundan pahalı olsun. karbonfiber kabuk yapısına sahip olsun ve dot tarihi yeni olsun. tek tavsiyem bu.

Ayrıca "Motorsiklet" değil "Motosiklet"

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri