Motorsikletler konusunda bilgi sahibi drğilimde kasklar o kadar pahalımı ya5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar
en ucuz skala budur takılmaya değerlerde 40 bin tl ye kadar çıkar agv ler ortalama 20 bin civarıdır iyi kasklarMotorsikletler konusunda bilgi sahibi drğilimde kasklar o kadar pahalımı ya
2. el al bence agv k5 falan bulursun5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar
sıfır istiyosan da https://m.n11.com/urun/nexx-sx100r-...sFS0Xqr79JFQuGyc7NEnqvC85ykt4tPwaAtz_EALw_wcB5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar
Benim kullandığım model de 2. attığım ama ben rainbow vizörle kullanıyorum5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar
Motora binmek arabaya binmekten daha pahali o zaman bu fiyatlar neen ucuz skala budur takılmaya değerlerde 40 bin TL ye kadar çıkar agv ler ortalama 20 bin civarıdır iyi kasklar
Maalesef öyle montlar 5kdan başlıyo. Eldivenler 1-2k orta seviyeleri. Pantalaonlarda 3-5k ayakkabı zaten hak getire. Motor fiyatları ayrı bakımı ayrı. Bi motorcu olarak üzülüyorum ama yapacak bişey yokMotora binmek arabaya binmekten daha pahali o zaman bu fiyatlar ne
telefonundan pahalı olsun. karbonfiber kabuk yapısına sahip olsun ve dot tarihi yeni olsun. tek tavsiyem bu.5000 TL ortalama +500 bandında kaliteli siyah vizörlü ayna vizörlüde olur kask kullananlar link veya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar