Motorumla nasıl part time para kazanabilirim ?

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
731
Activa 125im var otelde çalılıyorum 2 hafta 4-12 mesai 2 hafta 8-4 çalılıyorum 2 haftada bir değişiyor bende kalan vakitte mesela 4 de çıktım işten 5te tekrar başlayıp 9-10a kadar 4-5 saat part time olarak çalışmak istiyorum ama kurye olmak için çanta mastafı ruhsat carr curt çok şey istenşyor acaba başka çözümü varmıdır normal kıruelik epey bi masraflı

Activa 125im var otelde çalılıyorum 2 hafta 4-12 mesai 2 hafta 8-4 çalılıyorum 2 haftada bir değişiyor bende kalan vakitte mesela 4 de çıktım işten 5te tekrar başlayıp 9-10a kadar 4-5 saat part time olarak çalışmak istiyorum ama kurye olmak için çanta mastafı ruhsat carr curt çok şey istenşyor acaba başka çözümü varmıdır normal kıruelik epey bi masraflı
Otelde çalışma nasıl oluyor ayrı eve çıkacak kadar para bırakıyor mu

martı

Otelde çalışma nasıl oluyor ayrı eve çıkacak kadar para bırakıyor mu
Lojman var knk yemek faan her şey var lojmanda ama ben kendi aile evimdeyim 18km otele evim motorla gidiyorum lojmanda kalmak yerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Martı tag aklıma gelmemişti valla bi bakarım ama çok kazandırxagımı düşünmedim nedense onu arabayla yapmak daha iyi gibi

Lojman var knk yemek faan her şey var lojmanda ama ben kendi aile evimdeyim 18km otele evim motorla gidiyorum lojmanda kalmak yerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Martı tag aklıma gelmemişti valla bi bakarım ama çok kazandırxagımı düşünmedim nedense onu arabayla yapmak daha iyi gibi
Kazanç durumu nasıl

Tag yapabilirsin yedek kaskın varsa

Martı veya esnaf kurye dicemde esnaf kuryeliğe bişeyler olmuştu en son

Martı veya esnaf kurye dicemde esnaf kuryeliğe bişeyler olmuştu en son
martıya kayıt oldum yarın denıcem. esnaf kurye ışı çok masraflı 2-3bin çanta sonra onu işletmek 10binden fazlaymış kişisel şırket olcak bır suru şey var ondan vazgeçtım

Geri