Öyle yapmak isterdim ama vergi durumu sıkıntı hocam, elimizdeki imkanları kısıtladıkça kısıtlıyorlar.Bu bütçeye yurtdışı ürünlerinde TRdekilerden daha iyi daha korumalı montlar var. Birkaç ay önce almıştım fakat yeni gümrük yasası sağolsun artık limite takılıyor ürünler...![]()
Bu bütçeye yurtdışı ürünlerinde TRdekilerden daha iyi daha korumalı montlar var. Birkaç ay önce almıştım fakat yeni gümrük yasası sağolsun artık limite takılıyor ürünler...![]()

Motorun ne ?Öyle yapmak isterdim ama vergi durumu sıkıntı hocam, elimizdeki imkanları kısıtladıkça kısıtlıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
4Riders Mugello CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Fiyatı ve Özellikleri
4Riders Mugello CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlarwww.motomax.com.tr
![]()
4Riders Herman Pro 3 Katmanlı CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Fiyatı ve Özellikleri
4Riders Herman Pro 3 Katmanlı CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlarwww.motomax.com.tr
![]()
Bu 3 ünden hangisini tercih edeyim hocam?
Drift L 125 var hocam, ns200 e geçmeyi düşünüyorum. Ama asıl alma sebebim kuryelik yapıyorum ve havalar kötü olmaya başladı, düşme kalkmada hasarı minimuma indirmek için bütün ekipmanları almayı düşünüyorum.Motorun ne ?
Buna da bakabilirsin. Bu bütçede öneriliyor genelde. https://www.hepsiburada.com/hevik-scirocco-mont-siyah-p-HBCV00001FTJTAÖyle yapmak isterdim ama vergi durumu sıkıntı hocam, elimizdeki imkanları kısıtladıkça kısıtlıyorlar.
![]()
4Riders Mugello CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Fiyatı ve Özellikleri
4Riders Mugello CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlarwww.motomax.com.tr
![]()
4Riders Herman Pro 3 Katmanlı CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Fiyatı ve Özellikleri
4Riders Herman Pro 3 Katmanlı CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlarwww.motomax.com.tr
![]()
Bu 3 ünden hangisini tercih edeyim hocam?
4 mevsim montlar yazın pişirir. sıcak havalarda da iç korumalar çıkarılmaz bunu not düşeyim. o korumalar her zaman takılı olacak.Arkadaşlar 6k bütçem var, korumalıklı mont alıcam.
İçindeki parçaların çıkabilmesi iyi olur sıcak havalar için, soğuk havadada çok üşütmesin isterim.
Koruması en iyi olan ne önerebilirsiniz?
Riderdenimi çok öneren bir abi görmüştüm, ben onu daha iyi diye biliyordum. Korumasının iyi olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocamMugello güzele benziyor. İlk ikisinin arasında koruma olarak çok fark yok gibi zaten. Üçüncü yetersiz geldi bana. Buna da bakabilirsin. Bu bütçede öneriliyor genelde. https://www.hepsiburada.com/hevik-scirocco-mont-siyah-p-HBCV00001FTJTA
@GirayHan nokta atışı yapar bu konuya bence![]()
Riderdenimden attığım model nasıl hocam?4 mevsim montlar yazın pişirir. sıcak havalarda da iç korumalar çıkarılmaz bunu not düşeyim. o korumalar her zaman takılı olacak.
doğrusu 3 mevsim mont alıp katmanlı giyinmektir.
katmandan kastım. atlet, atlet üstüne t-shirt - t-shirt üstüne termal üst vb.
bu bütçe için model önermeyeceğim fakat şuna dikkat etmeni öneririm.
korumalar min level 2 olmalı ve ce onaylı olmalı.
bunun haricinde cordura vb bu bütçelerde biraz zor.
bütçene en uygun hangisi ise onu al.
ben şu an riderdenims kullanıyorum. bir çok modeli var ve öneririm

sas tech marka korumalar varRiderdenimi çok öneren bir abi görmüştüm, ben onu daha iyi diye biliyordum. Korumasının iyi olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam
Riderdenimden attığım model nasıl hocam?
![]()
Koruması iyi mi diğerlerine göre? Bir de cordura nedir
Giray daha bilgili o yorum yapsın dostum. Ben alfa sf'nin korumalarını görmeden yazmışım. Yorumu sildim. Alfa da en azından sırt koruması da varmış. Tercih edilebilir. Diğerlerinde yok.Riderdenimi çok öneren bir abi görmüştüm, ben onu daha iyi diye biliyordum. Korumasının iyi olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam
Riderdenimden attığım model nasıl hocam?
![]()
Koruması iyi mi diğerlerine göre? Bir de cordura nedir
Evet hocam tip olarak diğerleri daha iyi, yaşımda genç ama şekil şukul yapmakta gözüm yok, en kaliteli hangisi oalcaksa onu alayım diyorumsas tech marka korumalar varsas tech marka korumalar dünyanın en iyi korumalarından biri.
şu an göz attığımda da montların fiyatları tam senin bütçene göre.
bende bir çok mont var. yaklaşık 5-6 tane.
bir süre sonra konfora kaçıyorsun kumaşta. rider denims'in kumaşı kevlar kumaş kullanıyorlar gayet iyi ve koruyucu. ek olarak esnek ve hava alabilir.
modelleri revit gibi montlara nazaran çok spor durmasa da bence tam bir fiyat permonas ürünü.
ek olarak yıkaması da silmesi de kolay.
Tamamdır hocam ben sormadan siz söylediniz teşekkür ederim
helal olsun. mantıklı motorcu zihniyeti budur.Evet hocam tip olarak diğerleri daha iyi, yaşımda genç ama şekil şukul yapmakta gözüm yok, en kaliteli hangisi oalcaksa onu alayım diyorum
estf dostumGiray daha bilgili o yorum yapsın dostum. Ben alfa sf'nin korumalarını görmeden yazmışım. Yorumu sildim. Alfa da en azından sırt koruması da varmış. Tercih edilebilir. Diğerlerinde yok.
bu monttan da varBuna da bakabilirsin. Bu bütçede öneriliyor genelde. https://www.hepsiburada.com/hevik-scirocco-mont-siyah-p-HBCV00001FTJTA
@GirayHan nokta atışı yapar bu konuya bence![]()
dur sana foto çekip atayım montu. efil olanı.Evet hocam tip olarak diğerleri daha iyi, yaşımda genç ama şekil şukul yapmakta gözüm yok, en kaliteli hangisi oalcaksa onu alayım diyorum
Tamamdır hocam ben sormadan siz söylediniz teşekkür ederim
Tüm ekipmanları dizmeyi düşünüyorum