Neler Yeni

Motosiklet için mont önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar 6k bütçem var, korumalıklı mont alıcam.
İçindeki parçaların çıkabilmesi iyi olur sıcak havalar için, soğuk havadada çok üşütmesin isterim.
Koruması en iyi olan ne önerebilirsiniz?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bütçeye yurtdışı ürünlerinde TRdekilerden daha iyi daha korumalı montlar var. Birkaç ay önce almıştım fakat yeni gümrük yasası sağolsun artık limite takılıyor ürünler... :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçeye yurtdışı ürünlerinde TRdekilerden daha iyi daha korumalı montlar var. Birkaç ay önce almıştım fakat yeni gümrük yasası sağolsun artık limite takılıyor ürünler... :)
Öyle yapmak isterdim ama vergi durumu sıkıntı hocam, elimizdeki imkanları kısıtladıkça kısıtlıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu 3 ünden hangisini tercih edeyim hocam?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ilyas koç
Öyle yapmak isterdim ama vergi durumu sıkıntı hocam, elimizdeki imkanları kısıtladıkça kısıtlıyorlar.

Motorun ne ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Drift L 125 var hocam, ns200 e geçmeyi düşünüyorum. Ama asıl alma sebebim kuryelik yapıyorum ve havalar kötü olmaya başladı, düşme kalkmada hasarı minimuma indirmek için bütün ekipmanları almayı düşünüyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Buna da bakabilirsin. Bu bütçede öneriliyor genelde. https://www.hepsiburada.com/hevik-scirocco-mont-siyah-p-HBCV00001FTJTA
@GirayHan nokta atışı yapar bu konuya bence :D

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar 6k bütçem var, korumalıklı mont alıcam.
İçindeki parçaların çıkabilmesi iyi olur sıcak havalar için, soğuk havadada çok üşütmesin isterim.
Koruması en iyi olan ne önerebilirsiniz?
4 mevsim montlar yazın pişirir. sıcak havalarda da iç korumalar çıkarılmaz bunu not düşeyim. o korumalar her zaman takılı olacak.

doğrusu 3 mevsim mont alıp katmanlı giyinmektir.

katmandan kastım. atlet, atlet üstüne t-shirt - t-shirt üstüne termal üst vb.

bu bütçe için model önermeyeceğim fakat şuna dikkat etmeni öneririm.

korumalar min level 2 olmalı ve ce onaylı olmalı.

bunun haricinde cordura vb bu bütçelerde biraz zor.

bütçene en uygun hangisi ise onu al.

ben şu an riderdenims kullanıyorum. bir çok modeli var ve öneririm

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Mugello güzele benziyor. İlk ikisinin arasında koruma olarak çok fark yok gibi zaten. Üçüncü yetersiz geldi bana. Buna da bakabilirsin. Bu bütçede öneriliyor genelde. https://www.hepsiburada.com/hevik-scirocco-mont-siyah-p-HBCV00001FTJTA
Riderdenimi çok öneren bir abi görmüştüm, ben onu daha iyi diye biliyordum. Korumasının iyi olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam

4 mevsim montlar yazın pişirir. sıcak havalarda da iç korumalar çıkarılmaz bunu not düşeyim. o korumalar her zaman takılı olacak.

doğrusu 3 mevsim mont alıp katmanlı giyinmektir.

katmandan kastım. atlet, atlet üstüne t-shirt - t-shirt üstüne termal üst vb.

bu bütçe için model önermeyeceğim fakat şuna dikkat etmeni öneririm.

korumalar min level 2 olmalı ve ce onaylı olmalı.

bunun haricinde cordura vb bu bütçelerde biraz zor.

bütçene en uygun hangisi ise onu al.

ben şu an riderdenims kullanıyorum. bir çok modeli var ve öneririm
Riderdenimden attığım model nasıl hocam?

Koruması iyi mi diğerlerine göre? Bir de cordura nedir

GirayHan

80+ Platinum
Riderdenimi çok öneren bir abi görmüştüm, ben onu daha iyi diye biliyordum. Korumasının iyi olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam

sas tech marka korumalar var :) sas tech marka korumalar dünyanın en iyi korumalarından biri.

şu an göz attığımda da montların fiyatları tam senin bütçene göre.

bende bir çok mont var. yaklaşık 5-6 tane.

bir süre sonra konfora kaçıyorsun kumaşta. rider denims'in kumaşı kevlar kumaş kullanıyorlar gayet iyi ve koruyucu. ek olarak esnek ve hava alabilir.

modelleri revit gibi montlara nazaran çok spor durmasa da bence tam bir fiyat permonas ürünü.

ek olarak yıkaması da silmesi de kolay.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Giray daha bilgili o yorum yapsın dostum. Ben alfa sf'nin korumalarını görmeden yazmışım. Yorumu sildim. Alfa da en azından sırt koruması da varmış. Tercih edilebilir. Diğerlerinde yok.

GirayHan

80+ Platinum
şu pantolonu da aldım 2 ay önce bütçeni kasmazsa şiddetle öneririm yaz için

1726736990697.png

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
sas tech marka korumalar var :) sas tech marka korumalar dünyanın en iyi korumalarından biri.

şu an göz attığımda da montların fiyatları tam senin bütçene göre.

bende bir çok mont var. yaklaşık 5-6 tane.

bir süre sonra konfora kaçıyorsun kumaşta. rider denims'in kumaşı kevlar kumaş kullanıyorlar gayet iyi ve koruyucu. ek olarak esnek ve hava alabilir.

modelleri revit gibi montlara nazaran çok spor durmasa da bence tam bir fiyat permonas ürünü.

ek olarak yıkaması da silmesi de kolay.
Evet hocam tip olarak diğerleri daha iyi, yaşımda genç ama şekil şukul yapmakta gözüm yok, en kaliteli hangisi oalcaksa onu alayım diyorum

şu pantolonu da aldım 2 ay önce bütçeni kasmazsa şiddetle öneririm yaz için

Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam ben sormadan siz söylediniz teşekkür ederim 😅
Tüm ekipmanları dizmeyi düşünüyorum

GirayHan

80+ Platinum
Evet hocam tip olarak diğerleri daha iyi, yaşımda genç ama şekil şukul yapmakta gözüm yok, en kaliteli hangisi oalcaksa onu alayım diyorum
helal olsun. mantıklı motorcu zihniyeti budur.

bütçen dahilinde bakabilirsin. ürünleri aşırı pahalı değil tam fiyat performans ürünleri.

mesela yukarda ki pantolonu alpine'den falan almaya kalksak 10k'dan aşağı yok birde beden sorunu var.

yerli tercih edince muhatap buluyorsun. birde direkt olarak yaz için efil model var. acayip şık bir mont. bu pantolonla efil mont modelini 2 ay giydim. resmen rüzgar teninde geziyor çıplak gibisin. o derece konforlu.

Giray daha bilgili o yorum yapsın dostum. Ben alfa sf'nin korumalarını görmeden yazmışım. Yorumu sildim. Alfa da en azından sırt koruması da varmış. Tercih edilebilir. Diğerlerinde yok.
estf dostum

Buna da bakabilirsin. Bu bütçede öneriliyor genelde. https://www.hepsiburada.com/hevik-scirocco-mont-siyah-p-HBCV00001FTJTA
bu monttan da var :D kırmızı rengi.

bu da acayip hafif bir mont yahu. arada herşeyi çıkarıp bunu giyiyorum :kekw: havalandırması çok güzel.

Tamamdır hocam ben sormadan siz söylediniz teşekkür ederim 😅
Tüm ekipmanları dizmeyi düşünüyorum
dur sana foto çekip atayım montu. efil olanı.

Top Bottom