LS2 Rapid dışına bakma50 CC motor kullanıyorum. 2 mahalle arası işe gitmek için 3 bin TL'ye kadar kask önerebilir misiniz?
Hocam LS 2 rapid sharp testinden 2 yıldız aldığı için bazı kişiler çöp olduğunu söylüyor sizce sağlam mı fiyatına göreLS2 Rapid dışına bakma
Fiyatına göre ne alackasın sway miHocam LS 2 rapid sharp testinden 2 yıldız aldığı için bazı kişiler çöp olduğunu söylüyor sizce sağlam mı fiyatına göre
LS2 FF353 Rapid - SHARP
sharp.dft.gov.uk
Bunların sharp testini göremedim hangi ülke üretimi acaba3000 TL ye mts 801 snake veya mts m910 almalısın hem fiber kabuk hem duruşu mükemmel hem güneş vizörü var ve pedleri çok rahat 801 i kullanıyorum 910 u arkadaşıma aldırdım.
Mts almamalısınBunların sharp testini göremedim hangi ülke üretimi acaba
neden almamalıyız?Mts almamalısın
Mt Helmets’ın ucuz çakmasını yapan bir firma çünküneden almamalıyız?
Aynı kask bir şey değişmiyor ki 22.06 sadeceİkinci el kask alınmaz.
LS2 rapid, LS2'nin üretmiş olduğu en dandik kasklardan biri. En dandiği FF351. LS2 yi kötülemiyorum, ama FF353 modelini kötülerim.
LS2 zamanında, FF351'lerin üzerine Sharp 4* etiketi koyup, 1 yıldız olan kaskı 4* olarak göstermişti. LS2 de sütten çıkmış ak kaşık bir firma değil.
Bakınız:
LS2 FF351 Kask Aldatmacası, Sharp Testi 1 Yıldız mı 4 Yıldız mı? - benancetin.com
LS2 FF351 Kask Aldatmacası, Sharp Testi 1 Yıldız mı 4 Yıldız mı?www.benancetin.com
Konuya dönelim, 500₺ daha koy bunu al güzel kardeşim.
HJC C10 KASK SİYAH HJC HJC KAPALI KASKLAR
HJC C10 KASK SİYAH HJC HJC KAPALI KASKLAR HJC C10 C10, gelişmiş CAD teknolojisi kullanılarak tasarlanan Gelişmiş Polikarbonat Kompozit kabuğu sayesinde, kaliteye ve güvenliğe değer veren her yaştan sürücü için tamamen yeni, rekabetçi fiyatlara sahip kapalı kask. Geniş görüşlü, optik olarak...www.drdmotorbikes.com
FF350 Mono ile, FF351 aynı kask değil, alakaları bile yok.Aynı kask bir şey değişmiyor ki 22.06 sadece