Yardım Motosiklet kaskımı küçültebilir miyim

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
ls2 ff350.5
bu kask var ama kafam içinde hareket ediyor büyük yani küçültebilir miyim içini falan değiştirebilir miyim

Ekler

• full-face-helmet-ls2-cartoon-ii.webp
    full-face-helmet-ls2-cartoon-ii.webp
    79.3 KB · Hit: 26
ls2 ff350.5
bu kask var ama kafam içinde hareket ediyor büyük yani küçültebilir miyim içini falan değiştirebilir miyim
İç pedleri daha kalınıyla değiştirerek küçültebilirsin.

ls2 ff350.5
sorum olcak konu dışı benden kask almak istiyorum söyle bişi arıyorum kask kamera takılan model varmıdır önerebilceğiniz 1 2 tane buldum anlamıyorum

sorum olcak konu dışı benden kask almak istiyorum söyle bişi arıyorum kask kamera takılan model varmıdır önerebilceğiniz 1 2 tane buldum anlamıyorum
hocam ls2 lerin çoğuna kamera takılıyo aparat alman lazım ama kaskının modelini yazıp kamera aparatı yaz çıkar agv shoei fln güzeldir ncr fln bildiklerim bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İç pedleri daha kalınıyla değiştirerek küçültebilirsin.
hocam baya aradım bulamadım link atar mısınız

hocam ls2 lerin çoğuna kamera takılıyo aparat alman lazım ama kaskının modelini yazıp kamera aparatı yaz çıkar agv shoei fln güzeldir ncr fln bildiklerim bunlar

ls 2 kask buldum prozene model kamera var bunu uygun taka bilceğim kask arıyorum
üst deki kask fiyat yüksek dursun belki alırım
bütcem 5 kadar bu kask koymak istedim
bu 2 kask arasında kaldım

Geri