hmmm peki başka önerebileceğin klavye var mı veya CK103 nasılCk108 kullanıyorum ve önermiyorum. RGB'si bozuldu, tuşlar yanlış modda yanlış renkte yanıyor, bazen w tuşu basmıyor
CK 108'i ben 4 yıldır kullanıyorum RGB sorunsuz, bütün tuşlar hâla çok iyi durumda ve üstüne onlarca kez su döküldü.Ck108 kullanıyorum ve önermiyorum. RGB'si bozuldu, tuşlar yanlış modda yanlış renkte yanıyor, bazen w tuşu basmıyor
Allah Allah, benimkine bir kere kola döküldü şu an space tuşunda en ufak basma hissi yok boşa basıyormuşum gibi ama temassızlık yok, o yüzden kullanmaya devam.CK 108'i ben 4 yıldır kullanıyorum RGB sorunsuz, bütün tuşlar hâla çok iyi durumda ve üstüne onlarca kez su döküldü.
Benimki hâla kusursuz, tek sevmediğim yönü tuşların kenarları sert Steelseries apex 150 gibi yumşak kenarlı ve hisli bir klavye olsa 10/10 bence.Allah Allah, benimkine bir kere kola döküldü şu an space tuşunda en ufak basma hissi yok boşa basıyormuşum gibi ama temassızlık yok, o yüzden kullanmaya devam.
Rgb bozulmasa şikayetçi olduğum 3 yanı var: bilek desteği çok iyi değil, kullanmıyorum. Rgb bozulmasa bile renkleri ekranda seçtiğimiz renkler ile tam aynı renk vermiyor, 16.8 milyon rengi yok. Bir de gri olması çok hoşuma gitmese de güzel klavyeBenimki hâla kusursuz, tek sevmediğim yönü tuşların kenarları sert Steelseries apex 150 gibi yumşak kenarlı ve hisli bir klavye olsa 10/10 bence.
ne ekranı la bunun uygulamasıda varmışRGB bozulmasa şikayetçi olduğum 3 yanı var: bilek desteği çok iyi değil, kullanmıyorum. RGB bozulmasa bile renkleri ekranda seçtiğimiz renkler ile tam aynı renk vermiyor, 16.8 milyon rengi yok. Bir de gri olması çok hoşuma gitmese de güzel klavye