motospeed CK108 mi CK103 mü

xAKYx

80+
Reaksiyon skoru
5
Motospeed CK108 RGB Red switch mi iyi yoksa CK103 red switch mi klavye arıyorum da hem rgb li hemde red switch bu iki ürün dikkatimi çekti

Ck108 kullanıyorum ve önermiyorum. Rgb'si bozuldu, tuşlar yanlış modda yanlış renkte yanıyor, bazen w tuşu basmıyor

Ck108 kullanıyorum ve önermiyorum. RGB'si bozuldu, tuşlar yanlış modda yanlış renkte yanıyor, bazen w tuşu basmıyor
CK 108'i ben 4 yıldır kullanıyorum RGB sorunsuz, bütün tuşlar hâla çok iyi durumda :D ve üstüne onlarca kez su döküldü.

CK 108'i ben 4 yıldır kullanıyorum RGB sorunsuz, bütün tuşlar hâla çok iyi durumda :D ve üstüne onlarca kez su döküldü.
Allah Allah, benimkine bir kere kola döküldü şu an space tuşunda en ufak basma hissi yok boşa basıyormuşum gibi ama temassızlık yok, o yüzden kullanmaya devam.

ck 104 kullanıyorum seni 3 4 yıl rahat götürür sonrası sıkıntı olabilir

Allah Allah, benimkine bir kere kola döküldü şu an space tuşunda en ufak basma hissi yok boşa basıyormuşum gibi ama temassızlık yok, o yüzden kullanmaya devam.
Benimki hâla kusursuz, tek sevmediğim yönü tuşların kenarları sert Steelseries apex 150 gibi yumşak kenarlı ve hisli bir klavye olsa 10/10 bence.

Benimki hâla kusursuz, tek sevmediğim yönü tuşların kenarları sert Steelseries apex 150 gibi yumşak kenarlı ve hisli bir klavye olsa 10/10 bence.
Rgb bozulmasa şikayetçi olduğum 3 yanı var: bilek desteği çok iyi değil, kullanmıyorum. Rgb bozulmasa bile renkleri ekranda seçtiğimiz renkler ile tam aynı renk vermiyor, 16.8 milyon rengi yok. Bir de gri olması çok hoşuma gitmese de güzel klavye :D

RGB bozulmasa şikayetçi olduğum 3 yanı var: bilek desteği çok iyi değil, kullanmıyorum. RGB bozulmasa bile renkleri ekranda seçtiğimiz renkler ile tam aynı renk vermiyor, 16.8 milyon rengi yok. Bir de gri olması çok hoşuma gitmese de güzel klavye :D
:D ne ekranı la bunun uygulamasıda varmış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri