Neler Yeni

Mount and blade 2 bannerlord

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Nurullah Atilla
Arkadaslar sizce yeni çıkan mount and Blade 2 bannerlord oyununa bu kadar para verilirmi ben almayi düşünsem indirimi beklerim sizinde tahminlerinizi merak ediyorum:unsure:
Valla şimdi erken erişim indiriminde almayı düşünüyosan bekleme derim hem kalitesi yerinde ve popülerliği olan bir oyun için o para verilir diye düşünüyorum

Luna Crow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kaan Kozacı
Ortamı,çağı ve ordu yönetmesi ile beni çok kendine çeken bir oyun üstüne mekanikleride eğlenceli bence kaçırılmaz hemen oyna derim ^^

Erhan02

80+
Bence al öneririm vakit çok geçmeden alırsan daha iyi çünkü tam sürüm çıkarsa daha pahalı olur oyun fiyatını hakediyor tabi birkaç sorun varda zaten oyun nerdeyse hergün güncelleme getiriyor yavaş yavaş sorunları düzeltmeye çalışıyorlar ama karar senin ?

ApoSama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Abdullah Diyar Işık
Hem emek var hemde oyunun kendini oynatıyor fiyatına değer

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Gorgec
Bence al öneririm vakit çok geçmeden alırsan daha iyi çünkü tam sürüm çıkarsa daha pahalı olur oyun fiyatını hakediyor tabi birkaç sorun varda zaten oyun nerdeyse hergün güncelleme getiriyor yavaş yavaş sorunları düzeltmeye çalışıyorlar ama karar senin ?
Bende oyunu çok seviyorum aslında ama pc ye güvenemiyom

Attila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Attila Olgun Altay
Orta çağ temalı rol yapma oyunlarını seviyorsan oynamalısın. Kesinlikle parasını hak ediyor.

easy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
can
Dostum oyunda çok bug var artı erken erişim tam çıkmadı yani warbandan farkı cilalanmış mantık aynı 8 yılda daha çok iyi olabilirdi ancak türk firması destek olmak gerek torrent yerine satın almanınız öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,676
Üyeler
164,887
Son üye
cah7446
Top Bottom