Impe
80+ Silver
ctrl+alt+f4 xd1 vs 300 ama kazandım ezdi
ctrl+alt+f4 xd1 vs 300 ama kazandım ezdi
1000 kişi döküntü birliklerdendir bence50nord kahramanı ve 30rodok keskin nişancısıyla 1000 kişilik bir svadya ordusunu yenmiştim
aralarında şövalyelerde vardı ama çoğunluğu acemi flndı en az 200 acemi vardı zaten keskin nişancılar tek atıyodu1000 kişi döküntü birliklerdendir bence
50 süvari ws 600 kralın ordusuna karşı kazanmıştımHerkes Warband da yaptığı en efsanevi savaşları anlatsın. Ben başlıyorum.
Ben uzun süre oynadığım kayıtta bir rodok lordu ile savaşa girmiştim. Ama adam turist gibi bütün krallıklara girmiş çıkmış, haliyle her krallıktan askeri var. Adam benim ordumun 2 katı.
Ben hemen daldım çünkü mekan Rodok Dağları. Atlılar iş görmeyeceği için okçular ile adamları kolayca alabilirdik. ve öyle oldu.
Piyadeleri öne kalkan olarak dizdim, okçuları arkaya dizdim, süvariler de en arkada bekliyor. Bizim adamlar başladı oklamaya. Düşman yanımıza geleseye kadar 30-40 adam kaybediyor. Okçuların okları bittiğinde geri çekilip tekrar saldırdım. Bu yöntem ile 200 kişilik orduyu katlettik, bizden sadece bir kişi öldü.
Oyun hilelerini kapatıp öyle oynaah şu oyunu keşke oynayabilsem..
her hafta yeni hesap açıyorum,10 dakika sonra ışınlanma hilesi ,para hilesi,direkt rakibi öldürüyorum.
izlerken zevk alabilceğim bir youtube kanalı var mı? Belki bende adam akıllı oynayabilirim.
hileleride olmasada gelişeceğimi sanmıyorum.Oyun hilelerini kapatıp öyle oyna
bende senin gibiydim fakat bir süre sonra alıştım ve artık hilesiz büyük savaşlar yapabiliyorum
elraenn den izleyebilirsin
1) svadya tavsiye ederim güçlü fakat krallık baskıları onu aşağıya çekiyor tam aradığın özelliktehileleride olmasada gelişeceğimi sanmıyorum.
umarım bu videolar fikrimi değiştirir
iznin olursa 3-4 soru soracağım başkalarıda cevap verebilir
-hangi krallığın himayesine gireyim.Çok güçlü olmasın güçsüzde olmasın.
-diyelim ki rodok krallığına girdim ve nord köylerine saldırsam - olarak mı döner bana
-hangi krallık askerlerini kullanmalıyım
çok ez bir savaş olmuş150 svadya şövalyesi 50 rodok arbaletçisiyle 5-6 sarranid lordunu kesmiştim sultan hakim de vardı köy yağmalıyordum köylüler de vardı bir de 1 saat sürmüştü bir daha sarranidlilerle uğraşmadım