cemtastan2301
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam bu sefer küfür mü ettin ?Adamlar kaç sene o oyuna uğraştı. Sikiyosa boşa gitsin hadi bakalim.
Kankam bu sefer küfür mü ettin ?Adamlar kaç sene o oyuna uğraştı. Sikiyosa boşa gitsin hadi bakalim.
Ben dersi derste dinlediğim için sıkıntı yaşamadım. Akşam 30 dk, maksimum 1 saat bakıp kapatıyordum defteri. İyi notlar ile de geçtimPeki sınavda ne oldu ?
Sıkmaz yani değil mi hocam ?tabii ki de oynanır
Abi ne diyosunAdamlar kaç sene o oyuna uğraştı. Sikiyosa boşa gitsin hadi bakalim.
Belirli bir süreden sonra sıkılırsınSıkmaz yani değil mi hocam ?
Bende serinin I ve II'ci oyununu oynamadım. III'ü oynadım çok sardı. Fakat grafiklerinden ötürü I ve II'ye bakmadım senin dediğin gibi.Bilmiyorum ya ben ilk dizisini izleyip sonra tüm witcherları aldım çok hype girdim ilk iki witcher çok kötü geldi grafikleri üçüncüsüne geçtim onda da bilmiyorum sarmadı soğudum seriden
İng klavye anlayin isteKankam bu sefer küfür mü ettin ?
Ya zaten en fazla 1 ay falan ara ara girerim yani o zamana kadar dayansa yeter.Güzel oyun bir de dismemberment olması lazım bu moduda kurarsan daha çok eğlenirsin(kelle alma modu )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belirli bir süreden sonra sıkılırsın
Bugün ikinci kez düzeltiyorum yazdığını i yerine ı yazmak bu kadar mı zor?Adamlar kaç sene o oyuna uğraştı. Sıkıyorsa boşa gitsin hadi bakalim.
Mobil ingilizce klavye. Soylediginiz o harf yok..Bugün ikinci kez düzeltiyorum yazdığını i yerine ı yazmak bu kadar mı zor?
Ş-şeyBugün ikinci kez düzeltiyorum yazdığını i yerine ı yazmak bu kadar mı zor?
Ugrasip bazi kelimeleri t9a eklemistim. Otomatik ekliyordu. Ugrasmak istemedim bir sure sonra.
Şahsen yarınlar yokmuş gibi oynayabileceğin bir oyunSıkmaz yani değil mi hocam ?