Mountain Everest Max 200€

59229

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
528
Merhabalar,

Mountain'in Everest Max modeli klavyesi tam 50€'luk bir indirime girmiş. 1 yıla yakın bir süredir takip ediyordum ilk defa indirime girdi. US ANSI / MX Speed Silver / Gunmetal Gray versiyonunu 210€'dan alacağım kendim.

Türkiye'ye kargo ücreti bulunmuyor. Gümrük vergisi çıkacaktır, yaklaşık 600-700 TL olduğunu düşünüyorum. Alacaklara hayırlı olsun, şahsen Claymore II'dan çok daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. ^^

Klavyeye 4500 lira çok değil mi?

Merhabalar,

Mountain'in Everest Max modeli klavyesi tam 50€'luk bir indirime girmiş. 1 yıla yakın bir süredir takip ediyordum ilk defa indirime girdi. US ANSI / MX Speed Silver / Gunmetal Gray versiyonunu 210€'dan alacağım kendim.

Türkiye'ye kargo ücreti bulunmuyor. Gümrük vergisi çıkacaktır, yaklaşık 600-700 TL olduğunu düşünüyorum. Alacaklara hayırlı olsun, şahsen Claymore II'dan çok daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. ^^

Evereste bu kadar para çok değil mi?

Klavyeye 4500 lira çok değil mi?
Üst düzey custom klavyeler yüz binlerce liralara kadar çıkabiliyor hocam.
Evereste bu kadar para çok değil mi?
Hocam marka Everest değil, marka Mountain. Everest modelin ismi. ^^
Mountain kaliteli ürünler yapan eski sayılmayan bir marka, Türkiye'de satış yapmıyorlar pek tanınmıyor bu yüzden.

Üst düzey custom klavyeler yüz binlerce liralara kadar çıkabiliyor hocam.

Hocam marka Everest değil, marka Mountain. Everest modelin ismi. ^^
Mountain kaliteli ürünler yapan eski sayılmayan bir marka, Türkiye'de satış yapmıyorlar pek tanınmıyor bu yüzden.
Gene pahalı ama sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BU KLAVYELER BU FİYATLARDA HOCAM
Farkettim.

200€ + vergileri bu klavyeye vermektense Türkiyeden daha iyisi alınır bence.

Gene pahalı ama sanki

Farkettim.
Daha çok board için alıyorsunuz aslında. Bu kalitede boardlar zaten klavyeden pahalı fiyatlarda, ayrıca hem sola hem sağa numpad takılma avantajı var. Üstteki media dock gayet işlevsel. İleride 100-150 dolara güzel bir switch alıp lube uygulayıp ayrıca bunun gibi bir keycap alıp çok güzel bir klavyeye dönüşebilir;

200€ + vergileri bu klavyeye vermektense Türkiyeden daha iyisi alınır bence.
Türkiye'de buna benzer tek klavye ASUS ROG Claymore II. Kendisi kötü bir klavye değil ancak şahsen Everest Max çok daha iyi bir ürün. ^^

150 euro üstü bişey almanızı tavsiye etmem yurtdışından ayrıca böyle bir kuralda varmış haberiniz olsun

150 euro üstü bişey almanızı tavsiye etmem yurtdışından ayrıca böyle bir kuralda varmış haberiniz olsun
Evet 1500€'ydu bu limit 150€'ya indirdiler. Bunu unutmuştum vergi 600-700 lira yerine daha fazla çıkacaktır ancak hala değeceğini düşünüyorum, sonuçta Türkiye'de klavye için seçenek yok ne yazık ki ve bütün seçenekler ise 150€ üstüne geliyor. Seve seve ödenecek yani her türlü o vergi... Trajikomik bir ülkede yaşıyoruz.

Evet 1500€'ydu bu limit 150€'ya indirdiler. Bunu unutmuştum vergi 600-700 lira yerine daha fazla çıkacaktır ancak hala değeceğini düşünüyorum, sonuçta Türkiye'de klavye için seçenek yok ne yazık ki ve bütün seçenekler ise 150€ üstüne geliyor. Seve seve ödenecek yani her türlü o vergi... Trajikomik bir ülkede yaşıyoruz.
150€ üstü genelde gümrükten dönüyor bu aralar. Alacak varsa dikkat etsin yine de.

Tr şartların da bir klavyeye bu kadar para verecek insan sayısı azdır. Bu fiyatlar gözüne gelmeyecek insanlar da ben sanmıyorum ki indirim falan çok kovalayacaklarını

%45 maktu vergisi, mali müşavir tutulacak onun ücreti, vekalet parası, bunlarla beraber aşşağı yukarı 120 euro ekstra olarak ödersiniz bunu alırsanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,492
Üyeler
202,626
Son üye
melospy
Geri