Neler Yeni

Mouse bozuldu sonra kablolarını sinirden kopardım sizce ne yapayım ?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Evet mouse bozuldu pc algılamıyordu ama kırmızı ışık yanıyordu sonra açtım bakayım derken sinirlenip kablolarını kopardım sizce mouse alana kadar ne yapayım ? resim falan çiziyorum ama sıkılıyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet mouse bozuldu pc algılamıyordu ama kırmızı ışık yanıyordu sonra açtım bakayım derken sinirlenip kablolarını kopardım sizce mouse alana kadar ne yapayım ? resim falan çiziyorum ama sıkılıyorum.
Bilgisayardan film/dizi aç biseyler izle. Klavyeyle de kullanılıyor diye biliyorum. Kitap oku.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni Mouse Al.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayardan film/dizi aç biseyler izle. Klavyeyle de kullanılıyor diye biliyorum. Kitap oku.
Hocam zaten klavyeyle mouse kullanıyorum şuan ama çok sıkıcı ve ömrü azalsın istemiyorum tıklayarak, teşekkürler öneri için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_1.png

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam zaten klavyeyle mouse kullanıyorum şuan ama çok sıkıcı ve ömrü azalsın istemiyorum tıklayarak, teşekkürler öneri için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bir Köşe'De Oturup Bunu Neden Yaptığını Düşün.
Yani Sinirlenip Niye Kabloları Koparırsın'ki. Yazılımsal Bir Sorun Olma İhtimali Olabilirdi

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Bir Köşe'De Oturup Bunu Neden Yaptığını Düşün.
Yani Sinirlenip Niye Kabloları Koparırsın'ki. Yazılımsal Bir Sorun Olma İhtimali Olabilirdi
Hayır hocam, kabloyu oynatıyordum birden gelip gidiyordu, mouse yeri gelmiyordu ondan dolayı kopardım, diğer USB girişini dene demenize gerek yok, hepsini denedim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayır hocam, kabloyu oynatıyordum birden gelip gidiyordu, mouse yeri gelmiyordu ondan dolayı kopardım, diğer USB girişini dene demenize gerek yok, hepsini denedim.
Yani Oda Bir Seçenek Port Değiştirmek Ama Aygıt Yöneticisin'den Kontrol Edebilirdin Etmediysen Eğer.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Yani Oda Bir Seçenek Port Değiştirmek Ama Aygıt Yöneticisin'den Kontrol Edebilirdin Etmediysen Eğer.
gidip geldiğini nasıl anlayabilirdim :D tabiikide aygıt yöneticisi açtım her yöntemi denedim güncelle devre dışı bırak cihazı kaldır bla bla olmuyordu mouse bozuldu bence.

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
dışarda gez dolaş hava al flim izle telden

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
yanda bir yerde attığım kablosuz mouse vardı onu taktım onunla kullanıyorum şuan vallaha internetsiz hayat yaşanmıyor her gün tv izliyordum mouse yok diye :D

Top Bottom