Neler Yeni

Yardım Mouse de iki tuş çift tıklıyor yardım

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alperen Yılmaz
evet bi tık pahalı ama fp bence bu sağlamlık ve işlevselliğiyle
Zamanla artık teknolojiye ayak uydurmak gerekiyor aynı kalitede daha iyi yazılımlı yeni bir mouse g203 yerine daha iyi olabilir

chade

80+ Bronze
şuan için dediğiniz gibi çok sorun teşkil etmiyor ama olursa ileride alırsam diye fp mouse öneriniz varmıdır
temuda ajazz aj159 pro var. forumda illa ki görmüşsündür. sanırım hala daha kuponla vs 700 tl civarına alınabiliyor. ben de kullanıyorum. uygun fiyatlı en iyi ürünlerden biri kesinlikle

İgito

80+ Bronze
Zamanla artık teknolojiye ayak uydurmak gerekiyor aynı kalitede daha iyi yazılımlı yeni bir mouse g203 yerine daha iyi olabilir
öneriniz varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

temuda ajazz aj159 pro var. forumda illa ki görmüşsündür. sanırım hala daha kuponla vs 700 tl civarına alınabiliyor. ben de kullanıyorum. uygun fiyatlı en iyi ürünlerden biri kesinlikle
evet milli mouse oldu artık o ama garantisi olmuyor işte klavyem ajazz ama mouse tarafında pek yanaşasım gelmedi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alperen Yılmaz
öneriniz varmıdır

evet milli mouse oldu artık o ama garantisi olmuyor işte klavyem ajazz ama mouse tarafında pek yanaşasım gelmedi
Mouse tarafından pek anlamam ama anlayan arkadaş varsa etiketleyin lütfen

Bu arada windows 7 de mouse için çift tıklama ayarı diye bir şey vardı hala duruyorsa bir onu kontrol edin derim son çare

İgito

80+ Bronze
Mouse tarafından pek anlamam ama anlayan arkadaş varsa etiketleyin lütfen

Bu arada windows 7 de mouse için çift tıklama ayarı diye bir şey vardı hala duruyorsa bir onu kontrol edin derim son çare
hocam win 10 kullanıyorum yakın zamanda da 11 e geçerim zaten

İgito

80+ Bronze

İgito

80+ Bronze
Kasayı açıp switchleri temizlerseniz yeterli olur bu arada

Farenin içine hohlayıp çözenler de var(ön taraftan)
hocam kasayı açmak için skatezleri çıkarmak lazım galiba onlarıda çıkarırsam geri takılmaz belki diye düşündüm ön taraftan fön makinesi tutayım bari :D

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alperen Yılmaz
Kasayı açıp switchleri temizlerseniz yeterli olur bu arada

Farenin içine hohlayıp çözenler de var(ön taraftan)
Biz telefoncularda olan tinerlerden vardı switchlere onlardan sıkıp düzeltiyorduk würth de olabilir hatırlamıyorum

hocam kasayı açmak için skatezleri çıkarmak lazım galiba onlarıda çıkarırsam geri takılmaz belki diye düşündüm ön taraftan fön makinesi tutayım bari :D
Uğraştırır ama illaki takılır sorun olmaz

İgito

80+ Bronze

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alperen Yılmaz
hocam temizliyorum diye switchi bozarım pek yanaşmayayım ben o işe :D
Ben şahsen çoğu elektronik kartı banyoda yıkayıp kurutuyorum 1 hafta tertemiz çalışıyor aceleniz varsa denemeyin ama

Top Bottom