Mouse değişikliği önerisi

Arkadaşlar,

Şuan aktif olarak kullandığım Steelseries rival 110 mouse değiştirmek istiyorum. Mousepad, klavye ve kulaklıklarımın hepsi steelseries, aynı marka içerisinde kalmak isterim ama farklı çok iyi bir ürün önerirsenizde değerlendirmek isterim.
Rival 600 veya 650'ye geçebilirsiniz. 600 kullandım çok rahat ve iyi bir hissiyatı var.

Bunu mu demek istediniz?
Hayır.

Zowie EC2 çok öneriliyor, rival 600 ile Zowie EC2 karşılaştırıcak olursak ne fark var ?​

Zowie EC2 çok öneriliyor, rival 600 ile Zowie EC2 karşılaştırıcak olursak ne fark var ?​

Deathadder v2 daha iyi.

Zowie adını satıyor artık.

DA'nın sensörü çok daha iyi.

Hayır.

Yeterince araştırmamışım, abi razer yapmış cidden. Sağ ol bilgi için.

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Arkadaşlar,

Şuan aktif olarak kullandığım Steelseries rival 110 mouse değiştirmek istiyorum. Mousepad, klavye ve kulaklıklarımın hepsi steelseries, aynı marka içerisinde kalmak isterim ama farklı çok iyi bir ürün önerirsenizde değerlendirmek isterim.
Logitech g502 ligtspeed olabilir

@Ozmanya üzgün atmışsın ama bence en iyi fps mouse u

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan

Bunu almazsan linç (!)
2 sayfa geçtim sonunda superlight öneren biri. Asla başka bir şey alma her konuda bütün mouselari tokatlar
@Cheems In the Sky neden üzgün attım sorabilir miyim? Superlightdan daha iyi bir mouse söyle bana. 25k hero sensörü olan 60grm olan ptfe skatezleri olan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Deathadder V2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence diye bir şey yok kanka istatistikler var, maalesef değil.
Istasiktik derken? Sensor her şey değil 3360 ve üstü önüne getirsem fark bile etmezsin.

Son düzenleme:
Geri