Mouse dpi kendilliğinden düşüyor

nyax

80+
Reaksiyon skoru
0
Bazen masaüstüde ama çoğunlukla oyunlarda maos dpi kendiliğinden düşüyor ve neden yaptığını halen bulabilmiş değilim kısaca şöyle 1500 dpi oynuyorum sanki dpi 600 ve 400'e düşüyormuş gibi.
Bu sorunuda şöyle önlüyorum dpi 1000 alıyorum sonra tekrardan 1500 alıyorum sorun olmuyor ama aradan 20 30 dk sonra tekarar yapıyor

mousenin dpi tuşu takılı kalmış olabilir diecem ama mantıklı deil yani bende anlamadım sorunu benim başıma daha önce hiç gelmedi belki yazılımsal olarak hata vardır mousenin driverini güncelle (ve mouse hakkında bilgi verirsen sevinirim :) )

mousenin dpi tuşu takılı kalmış olabilir diecem ama mantıklı deil yani bende anlamadım sorunu benim başıma daha önce hiç gelmedi belki yazılımsal olarak hata vardır mousenin driverini güncelle (ve mouse hakkında bilgi verirsen sevinirim :) )
everest rampage smx-r1 ne iyi ne kötü bi yazımlım programı var ama eski sadece dpi ve macro yapabiliyorsun

everest rampage smx-r1 ne iyi ne kötü bi yazımlım programı var ama eski sadece dpi ve macro yapabiliyorsun
peki sen driverinin güncel olduğundan eminmisin yani en son yayınlanmış driver yüklümü belki yazılımsal bi hatadır

driver varmı onu bilmiyorum driver yazınca bashetiğim macro yazılımı çıkıyor
dostum üzgünüm ama benim aklıma gelen başka bir çözüm yolu yok:(. benimde bugün yeni mousem gelicek 3 yıldır kullandığım piranha x7 mouse sürekli ya 2 kere tıklıyor bir tıklayışta yada hiç tıklamıyor sende yeni mouse almayı düşünebilirsin çözüm bulamassan

macos yazmaya çalıştığını anlamaya çalışan bne : o.O2
mouse olduğunu anlayan bne : 🤔

konudan bağımsız ama düşük sens oynuyorum ve maos biraz çevirmemle bazı yerlerde maos yerinden çıkıp giriyor ama anlık oluyor 1 veya 2 saniye aralığında bunları yapmıyordu acaba tam o sıra arkada bişey mi oluyor

Geri