tccc 80+ Bronze Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1,315 Reaksiyon skoru 593 9 Haziran 2021 #1 hyperx pulsefire core kullanıyorum yazılımında mouse u görmüyor bir arkaaş konu açmıştı ondaki şeyleri denedim olmadı muhtemelen windows etkinleştirilmemiş diye internetten vb ölçebileceğim biryer varmı
hyperx pulsefire core kullanıyorum yazılımında mouse u görmüyor bir arkaaş konu açmıştı ondaki şeyleri denedim olmadı muhtemelen windows etkinleştirilmemiş diye internetten vb ölçebileceğim biryer varmı
Wøx1N 80+ Bronze Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 852 Reaksiyon skoru 293 9 Haziran 2021 #2 Konuyu takip ediyorum
BaşaramadıkAbi Cezalı 80+ Platinum Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 11,152 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 14,341 9 Haziran 2021 #3 İron Man yazmış: Konuyu takip ediyorum Devamı için tıklayın... En yukarda takip tuşu var ona bas mesaj yazmana gerek kalmaz
İron Man yazmış: Konuyu takip ediyorum Devamı için tıklayın... En yukarda takip tuşu var ona bas mesaj yazmana gerek kalmaz
Çağrı Mert Bakırcı Cezalı 80+ Bronze Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1,603 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,781 9 Haziran 2021 #4 Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'da www.itopya.com burada yazıyor 6200 dpi mousen Nasıl bakıldığını bende bilmiyorum.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'da www.itopya.com burada yazıyor 6200 dpi mousen Nasıl bakıldığını bende bilmiyorum.