Neler Yeni

Mouse için öneri lütfen

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ce sa
merhaba. çok kapsamlı bi mouse aramıyorum.. birkaç yıldır LOGITECH M220 Sessiz Kablosuz Mouse kullanıyorum ama hiç memnun değilim, son aldığım 3-4 mouse da 1 yıl bile kullanamadan bozuldu.. gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum.. berbat bir model.. delirtti beni.. iş gereği sürekli mouse kullanıyorum. yuvarlağı ve tıkları uzun süre gidecek bi mouse önerisi istiyorum?

***oyun için istemiyorum....​

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Gökay
Oyun fareleri genelde ofis farelerine göre daha çok dayanıklı oluyor. Aynı zamanda tıklama ömürleride daha fazla oluyor. Bu yüzden bütçenizi aşmayan bir oyun faresi almak daha mantıklı olabilir.

gavanoz

80+
bütçe belirtmemişsiniz fakat şahsen atk f1 pro max kullanıyorum işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ce sa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun fareleri genelde ofis farelerine göre daha çok dayanıklı oluyor. Aynı zamanda tıklama ömürleride daha fazla oluyor. Bu yüzden bütçenizi aşmayan bir oyun faresi almak daha mantıklı olabilir.
çok pahalı olmayan bi öneri var mı??
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe belirtmemişsiniz fakat şahsen atk f1 pro max kullanıyorum işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.
yani şu dandik logi marka 600-700 tl.. ona o kadar vereceğime iyi bişey almak isterim... çok pahalı olmasın ama tabi

gavanoz

80+
hocam düz microsoft mouselar var o tarz bişeyde işinizi görür diye düşünüyorum lise zamanımda o markadan kullanmıştım gayet sağlamdı 4-5 yıl kadar kullandım

link

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ce sa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam düz microsoft mouselar var o tarz bişeyde işinizi görür diye düşünüyorum lise zamanımda o markadan kullanmıştım gayet sağlamdı 4-5 yıl kadar kullandım
teşkkrler, yani pc'de iş gereği yuvarlak mekanizmayı çok kullanıyorm.. yeni sekme aç, ya da sayfada aşağı yukarı yapma işinde.. bahsettiiğin mouse günde 5-6 saat kullnılmaya iyi dayanırsa alırım.. ama fiyat da önemli tabi.. öyle 2 - 3 bin veremem.

gavanoz

80+
imkan varsa temudan son zamanlardaki popüler mouse'u da sipariş verebilirsiniz aynı şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Gökay

yani şu dandik logi marka 600-700 tl.. ona o kadar vereceğime iyi bişey almak isterim... çok pahalı olmasın ama tabi

pahalı olmayıp tıklama ömrü olarak sıkıntı yaratmayacak amazonda falan çok fazla mouse var fakat scroll tuşu için aynısını söyleyemem malesef. Çoğu pahalı olmayan mouse da scroll tuşunu aşağı kaydırmanıza rağmen yanlış algılayıp yukarı doğru kayıyor. O yüzden bütçenizi söylerseniz ona göre bir şey bulabiliriz.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ce sa
saol, kablosuz olursa daha iyi olur.. PC masam çok dağınık.. kablo sıkıntılı olur

pahalı olmayıp tıklama ömrü olarak sıkıntı yaratmayacak amazonda falan çok fazla mouse var fakat scroll tuşu için aynısını söyleyemem malesef. Çoğu pahalı olmayan mouse da scroll tuşunu aşağı kaydırmanıza rağmen yanlış algılayıp yukarı doğru kayıyor. O yüzden bütçenizi söylerseniz ona göre bir şey bulabiliriz.
800- 1000 tl.. yoksa yine o lanet logi marka mouse u almak zorunda kalacağım..

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
merhaba. çok kapsamlı bi mouse aramıyorum.. birkaç yıldır LOGITECH M220 Sessiz Kablosuz Mouse kullanıyorum ama hiç memnun değilim, son aldığım 3-4 mouse da 1 yıl bile kullanamadan bozuldu.. gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum.. berbat bir model.. delirtti beni.. iş gereği sürekli mouse kullanıyorum. yuvarlağı ve tıkları uzun süre gidecek bi mouse önerisi istiyorum?

***oyun için istemiyorum....​

Oyuncu mouseleri genelde daha fazla dayanıyor günde 5 saat oyunda durmadan kullanıyorum Logitech g402 öneririm ele tam oturuyor çok rahat

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Kürşat
saol, kablosuz olursa daha iyi olur.. PC masam çok dağınık.. kablo sıkıntılı olur

800- 1000 tl.. yoksa yine o lanet logi marka mouse u almak zorunda kalacağım..
maalesef scroll sorunu olur gene, çok kullanıyorum demişsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,471
Üyeler
168,449
Son üye
enes4155
Top Bottom