Neler Yeni

mouse, klavye ve kulaklık önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Bütçe
550
Herkese iyi günler. Klavye, mouse ve kulaklığımı değiştirmek istiyorum. Klavye olarak mekanik falan olmasına gerek yok, rgba olmasına gerek yok. Belki sadece beyaz aydınlatma olabilir. Kulaklık olarak yine çok mükkemmel bir şey gerek yok. Arkadaşlar ile konuşabileceğim, youtube dan falan video izlerken üzmeyen, mouse olarak yine bu segmentte toplam 500-600 tl ye güncellemek istiyorum. Belki biraz zor ama genelde okul, yazılım arada lol gibi oyunlar oynacağım için abartı bir şey almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.(50-100 üstüne koyabilirim.)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Herkese iyi günler. Klavye, mouse ve kulaklığımı değiştirmek istiyorum. Klavye olarak mekanik falan olmasına gerek yok, rgba olmasına gerek yok. Belki sadece beyaz aydınlatma olabilir. Kulaklık olarak yine çok mükkemmel bir şey gerek yok. Arkadaşlar ile konuşabileceğim, youtube dan falan video izlerken üzmeyen, mouse olarak yine bu segmentte toplam 500-600 TL ye güncellemek istiyorum. Belki biraz zor ama genelde okul, yazılım arada lol gibi oyunlar oynacağım için abartı bir şey almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.(50-100 üstüne koyabilirim.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,920
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom