Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
- Bütçe
- 200
Arkadaşım klavye mouse ve kulaklık önermemi istedi bende forumdaki krallar bilir dedim. Mouse 200 TL max kulakık 350 400 TL klavye 350 TL max.
www.n11.com
Cougar phantom Essential nasıl kulaklıkhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-hs35-stereo-kablolu-kulak-üstü-gaming-kulaklık-siyah-1207621.html?rbtc=||||p||&gclid=CjwKCAiA9bmABhBbEiwASb35V1nrffFK3vlLg0-FBF1IXtiKvfnfPw8Xp7L4gO058ctgGvQpnK6F-hoCkI0QAvD_BwE&gclsrc=aw.dsKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
pek bilgim yok ama çok kaba geldi bana. Biraz ağır kulaklık olabilir. Sonradan sıkıntı olmasın. hafif zarif kulaklıklar almanı öneririm.Cougar phantom Essential nasıl kulaklık
Baktım YouTube den bi beyaz renk bar inanılmaz güzel hafif ağır değil mikrofon kalitesi de çok iyi. Mouse Asus tuf m5 düşündüm yanında mousepad hediye klavye ise hyperx alloy core.pek bilgim yok ama çok kaba geldi bana. Biraz ağır kulaklık olabilir. Sonradan sıkıntı olmasın. hafif zarif kulaklıklar almanı öneririm.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-hs35-stereo-kablolu-kulak-üstü-gaming-kulaklık-siyah-1207621.html?rbtc=||||p||&gclid=CjwKCAiA9bmABhBbEiwASb35V1nrffFK3vlLg0-FBF1IXtiKvfnfPw8Xp7L4gO058ctgGvQpnK6F-hoCkI0QAvD_BwE&gclsrc=aw.dsKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com