Şu an H2002BG kullanıyorum. Fuxi modelleri hakkında çok sorun duydum o yüzden uzak durmanızı öneririm. Bu kulaklığın çekim mesafesi muazzam değil, ama konforlu diyebilirim. Arada başka kablosuz ürünler vb. ile çakışınca cızırdama yapabiliyor. Ama çok nadir oluyor.
Ben ₺1700 almıştım. Eğer bu fiyata düşerse al veya taksit uygunsa da alınabilir. Hiç olmadı her hafta salı günleri beklenebilir.
Batılı firmaların tasarımlarından birine benzeyen şu ürün de var.
Son olarak firmanın premium olarak etiketlendirdiği şu kulaklığı var. Bu da Corsair tasarımına benziyor. Neyse videoları vb. bakıp belki şans verilebilir.
Kablolu olur diyorsan bu ürünü de kullandım. Bayağı iyi bence, ama geçenlerde ₺900 indirime girmişti ve stokları da bitmemişti. İyi kulaklıktı ama işte Havit indirimlerinden insanlar doldurduğundan harici harcama yapmak istemiyorlar doğal olarak. Ortalama 20 tane stokta kalmışt ıdiye hatırlıyorum.
Havit Gamenote H2002U PRO 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Spatial Audio Head Tracking yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
H2002P gelişmiş versiyonu, ışıklar yok kulak ve üst kısım daha konforlu, kablo dolanma sorunu yok, ses kalitesi tizlerde daha iyi ve ekstra sürücüye ihtiyacın yok. Mikrofon yine çıkarılıp takılıyor.
Eğer beklerim diyorsan Havit'in şöyle bir ürünü gelecek. Bu ürünün alıcısı PDF'inden gördüğüm kadarıyla daha kaliteli belki cızırdama vb. olmaz.
Havit Gamenote Fuxi-H8 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık (OHS, RGB, 6 Modlu Bağlantı, 32mm Sürücü, Type-C, 3.5mm, 2.4GHz Kablosuz) - Gold
www.havitstore.com.tr
Bunu mesela denemek istiyorum. Ama bu ara çok borcum var. O yüzden çıkınca biraz geç de olsa alıp denemek istiyorum. Alıcısı eğer iyiyse Havit'in çıkardığı hem tasarım olarak farklı hem de kablosuz olarak en iyi ürün olabilir gibi geliyor. Krem rengi de hoş duruyor.
Wraith'de ayrıca ATK Gear'da(₺2600) almıştım üst kısmı 1 ay içinde çatladı. Tamir ettirmedim hala duruyor, bir ara üşenmezsem göndereceğim. Tamirden de ücret istiyorlar. Yani ben kullanan çoğu kişinin bu sorunu yaşayacağına inanıyorum. Sebebi ise kulaklık ağır, ama üst kısım bunu kaldıracak kadar kaliteli değil. ATK gördüğüm kadarıyla malzemeden çok çalıp uyguna iş yapmak isteyen bir firma. Bence bu bavulcular sayesinde gelip adı bol bol kötü anılacak bir firma. Neyse kısaca sesi iyi olsa da malzeme kalitesinde sıçıyor.