Mouse Makrosunu Kullanmak Ban Sebebi Mi?

Makro kullanmıyorum ancak parmağım nedensizce basmayı durduruyor ve karşıdan gelen en ufak darbe ile ölüyorum. Rakip ise seri bir şekilde sıkabiliyor.
Kullanacak olsam bile sadece Sol tık basma. Ki kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Headshot atmaya calisarak sakin ve tek tek sık daha iyi olur ban riskine girme

VALORANT

Hile sayılması için üçüncü parti bir yazılım gerekirmiş. E bunda yazılım yok sadece driver var.

direk banlarlar ghost ile sıkmak istediğinden yüksek ihtimalle düşük elodasın tavsiyem sana taramayıp şerif le sıkar gibi sıkarken bekleyip kafaya nişan alarak yavaş yavaş sıkman

En iyisi ghost çünkü.
Diğerleriyle hiç oynayamıyorum.

ghost ile tarama işte dediğim gibi düşük elodasın ne kadar seri sıkarsan o kadar alakasız yere gider sıkınca ekle head atamazsan azıcık cross u düzeltip kafaya sık

Makro kullanmıyorum ancak parmağım nedensizce basmayı durduruyor ve karşıdan gelen en ufak darbe ile ölüyorum. Rakip ise seri bir şekilde sıkabiliyor.
Kullanacak olsam bile sadece Sol tık basma. Ki kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
ben bir ara kullandım bişi olmaı

valorant ise çiki çiki ban sayılıyor

Hile dolu valorantta adam parayla boostluyor. Onları temizlesinler sonra macro yu engellerler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discord kanalı bile var adamın.

o hileler banlandı patch le

En iyisi ghost çünkü.
Diğerleriyle hiç oynayamıyorum.

dediğimiy aparsanız daha rahat öldürürsünüz 2 bence frenzy + kalkan oynayın

Oynamadığımı nerden biliyorsun dostum. Diyorum ki adamın dc si var boost yapılır diye çağırıyor neyin tartışmasındasın. He tamam tamam hile yok.

evet yok her önüne gelene hile demeyi bırak çok yapıyorlar bunu o dc yi biliyorum deneyen arkadaşımda var banlı şuan

seni her öldüren hile olmuyor

Geri