Tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir ? Ona göre tercih yapmak daha doğru olur.Razer cobra steelseries rival 3 prime ve prime+ arasından hangisi önerinizdir daha rgbli olan bir model istiyorum açıkçası 500 1000tl kablolu öneriniz
Delikli tasarım pek hoş gelmiyor bakayım yine deGlorious Model O Minus kullanıyorum. Gayet memnunum. Bakabilirsin düşünürsen.
El boyutum küçük sayılabilir büyük de değil küçük orta diyelim tutuş farketmez açıkçasıTutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir ? Ona göre tercih yapmak daha doğru olur.
Farketmez değil hocam en önemli şey mousenin elinize oturması. HyperX Pulsefire Haste en doğrularında o bütçede.Delikli tasarım pek hoş gelmiyor bakayım yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:
El boyutum küçük sayılabilir büyük de değil küçük orta diyelim tutuş farketmez açıkçası
Rival 3 tercih ederdimRazer cobra
steelseries rival 3 prime ve prime+
Hyperx haste
arasından hangisi önerinizdir daha rgbli olan bir model istiyorum açıkçası 500 1000tl kablolu öneriniz
Çok fazla sorunu olduğundan bahsediyorlar kronik vs görseli özellikleri hoş ama bilemedimRival 3 tercih ederdim
An itibariyle denedim cobra elime küçük geldi deathadder essential tam oldu steelseries ve haste arada kalıyor essential kronik sorunlu var mıdır başka önerinizFarketmez değil hocam en önemli şey mousenin elinize oturması. HyperX Pulsefire Haste en doğrularında o bütçede.
Deathadder essential yerine Steelseries prime alın. Şekil olarak birbirlerine yakınlar. Essential modeli kronik sorunlu. Bende şuan anlık olarak o mouseyi kullanıyorum. Bozulmasını bekliyorum bozulunca değiştireceğimAn itibariyle denedim cobra elime küçük geldi deathadder essential tam oldu
Deathadderda ne gibi bir sorun var acaba primeı da denedim küçük geldi ve çok sesli bir mouseDeathadder essential yerine Steelseries prime alın. Şekil olarak birbirlerine yakınlar. Essential modeli kronik sorunlu. Bende şuan anlık olarak o mouseyi kullanıyorum. Bozulmasını bekliyorum bozulunca değiştireceğim
Primeye yakın ya bence o kadar küçük gelmez. Essential modelinde en ünlü mouse scroll sorunu var. Kullandıktan bir süre sonra bozuluyor ve yukarı aşşağı yapamıyorsun kısaca.Deathadderda ne gibi bir sorun var acaba primeı da denedim küçük geldi ve çok sesli bir mouse