max 2300 tl ye mouse önerebilir misiniz?
wraith den başka var mıkod: swarVGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Stok bekle temu da ajazz aj159 pro veya apex al.max 2300 tl ye mouse önerebilir misiniz?
Stok bekle temu da ajazz aj159 pro veya apex al.
Abi salın artık şu ürünü önermeyi yeter rog azothla f75 kıyaslanması vakasından sonra1300e aj159 apex al sahibindene bakabilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın ama tamam bu mouseyi önermenin biraz cıvıkı çıktı ancak fiyatına göre sizce kullanılan çip ve malzeme kalitesi üst düzey değil mi? bakın ama burda fiyat için söylüyorum.Abi salın artık şu ürünü önermeyi yeter rog azothla f75 kıyaslanması vakasından sonra
Oyun içinse razer deathader v3 öneririm focus pro 30k sensöre sahip 750ips 8k hz oranına sahip yazılımda iyi sensör aralığıda mevcut hafif mousemax 2300 tl ye mouse önerebilir misiniz?
tutuşu bilinen g pro aj159 bu mouselar gibi olsa daha iyi olurOyun içinse razer deathader v3 öneririm focus pro 30k sensöre sahip 750ips 8k hz oranına sahip yazılımda iyi sensör aralığıda mevcut hafif mouse
Valla ben tutuş hissiyatını ele oturuşumu çok sevdim ne yalan söyleyim sade tasarımda güzeltutuşu bilinen g pro aj159 bu mouselar gibi olsa daha iyi olur
razer sevmıyorum yaValla ben tutuş hissiyatını ele oturuşumu çok sevdim ne yalan söyleyim sade tasarımda güzel