Mousepad kullanmadığından da kaynaklı olabilirArkadaşlar çok önerildiği için almıştım bu mouseu ama cs go vb. oyun oynarken avucumun içi çok boş kalıyor.
Benim tutuşum biraz değişik, alttaki fotoğrafta fingertip gripe benziyor. Ama avuç içim fareye değmiyor, avucum ile fare arasında boşluk oluyor. Fareye sadece baş-yüzük-serçe parmağım yanlardan tutup hareket etmesini sağlıyor, işaret-ortanca parmaklarım da tuşlara basıyor, avuç içim fareye değmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde kullandığımda, fareyi hızlı bir şekilde hedefe hareket ettirmek zor oluyor, hassas oynatmayı rahat yapamıyorum. Mesela 5 derece sağa döndürmem gerekirken 10 derece birden dönüyor, sonra ufak ufak tekrar sol yapıyorum.
Sizlere sormak istediğim konu şu, bu problem viper mini gibi ufak bir fare kullanmamdan mı kaynaklanıyor? Yoksa mousepad kullanmıyorum, onunla alakalı olabilir mi? Mouse pad yerine ikeanın rissla model sümeninden kullanıyorum, altı metal, üst yüzeyi ince deri kaplama, linki altta.
![]()
RISSLA siyah 86x58 cm sümen - 40246156 | IKEA
RISSLA siyah 86x58 cm sümen - 40246156 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Kararsız kaldım, biraz daha büyük bir mouse mu alsam, yoksa mousepad mi alsam?
Hocam bence gidin bir mousepad satın alın. Ben şu anda Logitech G102 faremden geçtiğim Sharkoon Light 2-S faremi kullanıyorum.1 ay olmuştur hocam.
Bazen müthiş oynuyorum ama bazen hareketleri çok sert oluyor, hassas oynatamıyorum. Dikkat edince sanki mouse avucumun içinde ufak kalıyor gibi geldi, sadece parmak uçlarım değiyor mouse a. Ama normali buysa tabi alışana kadar beklemek lazım, bilgi almak için açtım konuyu.
katar pro alArkadaşlar çok önerildiği için almıştım bu mouseu ama cs go vb. oyun oynarken avucumun içi çok boş kalıyor.
Benim tutuşum biraz değişik, alttaki fotoğrafta fingertip gripe benziyor. Ama avuç içim fareye değmiyor, avucum ile fare arasında boşluk oluyor. Fareye sadece baş-yüzük-serçe parmağım yanlardan tutup hareket etmesini sağlıyor, işaret-ortanca parmaklarım da tuşlara basıyor, avuç içim fareye değmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde kullandığımda, fareyi hızlı bir şekilde hedefe hareket ettirmek zor oluyor, hassas oynatmayı rahat yapamıyorum. Mesela 5 derece sağa döndürmem gerekirken 10 derece birden dönüyor, sonra ufak ufak tekrar sol yapıyorum.
Sizlere sormak istediğim konu şu, bu problem viper mini gibi ufak bir fare kullanmamdan mı kaynaklanıyor? Yoksa mousepad kullanmıyorum, onunla alakalı olabilir mi? Mouse pad yerine ikeanın rissla model sümeninden kullanıyorum, altı metal, üst yüzeyi ince deri kaplama, linki altta.
![]()
RISSLA siyah 86x58 cm sümen - 40246156 | IKEA
RISSLA siyah 86x58 cm sümen - 40246156 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Kararsız kaldım, biraz daha büyük bir mouse mu alsam, yoksa mousepad mi alsam?