Mouse önerir misiniz? Bütçe 2.000 altı

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,397
Bütçe
2000
Fiyat olarak 2.000 altında olacak mouse önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olsa daha iyi gibi genel iş için ve cs2 valo warzone gibi oyunlar oynuyorum ona göre önerirseniz sevinirim.

Bugün biraz teknosa vs deneyimledim elime göre en iyi logi g pro x boyutu rahat etti benzer boyutlarda olursa sanırım bana uygun olan ürün bu tarzlarda
Mevcut mouse bir alışamadım elime çok büyük geliyor bunu satacağım DeathadderV2

Fiyat olarak 2.000 altında olacak mouse önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olsa daha iyi gibi genel iş için ve cs2 valo warzone gibi oyunlar oynuyorum ona göre önerirseniz sevinirim.

Bugün biraz teknosa vs deneyimledim elime göre en iyi logi g pro x boyutu rahat etti benzer boyutlarda olursa sanırım bana uygun olan ürün bu tarzlarda

Bende baktım buna ama satıcı güven vermedi ya amazon satıcı olsa alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlar için iyi midir sorun yaşatır mı? Birde prosu ile çok fark var mı?

Hocam selamlar

Bu ürün tr pazarına yeni girdi.
Üründe ham kablolu / kablosuz, Bluetooth, 2.4Ghz Wireless kullanım seçenekleri mevcut.

24.000DPI - PixArt PAW 3311 Sensör var.

Kutu içinden kayar bant destekleri felan çıkıyor. Bu fiyata kaçmaz bence.

Fiyatı iyi geldi ama sanki sensör biraz kötü ıps düşük gibi geldi diğer baktıgım modellerde 500-650 yazıyordu. Tekrar al satla uğraşmak istemiyorum pişman olmayayım iyi midir?

Bende baktım buna ama satıcı güven vermedi ya amazon satıcı olsa alırdım.

Oyunlar için iyi midir sorun yaşatır mı? Birde prosu ile çok fark var mı?
Bende Plus var. Gündelik kullanıyorum ve yüksek elo CS de oynuyorum şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Batarya olarak da rakiplerinden önde o yüzden şarj konusunda da çok memnunum.

R1 yada r1 se+ alabilirsin beyazıda var

Başka önerisi olan var mı

Bende Plus var. Gündelik kullanıyorum ve yüksek elo CS de oynuyorum şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Batarya olarak da rakiplerinden önde o yüzden şarj konusunda da çok memnunum.
R1 yada r1 se+ alabilirsin beyazıda var
https://www.gaming.gen.tr/urun/7312...k-4k-hz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-a5-7a/

Stok gözüküyor sizce bu mu yoksa atk vxe mi daha iyidir

Başka önerisi olan var mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/7312...k-4k-hz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-a5-7a/

Stok gözüküyor sizce bu mu yoksa atk vxe mi daha iyidir
Malzeme kalitesi olarak Mchose sanırım biraz daha önde ama GPX klonunun bir tık küçük hali. Ben de mouse almadan önce araştırıp, en son A5 Ultra ve A9 Plus arasında kaldım. Gönlümden her ne kadar A5 Ultra geçse de elime küçük gelir mi diye düşünüp A9 Plus'a yöneldim. İndirim kupon falan derken A9 çok daha cazip bir fiyata denk geldi aldım geçtim.

Şu siteden boyut farklarına bakabilirsiniz; https://www.eloshapes.com/mouse/com...-r1-se-plus-vs.-logitech-g-pro-x-superlight-2

Malzeme kalitesi olarak Mchose sanırım biraz daha önde ama GPX klonunun bir tık küçük hali. Ben de mouse almadan önce araştırıp, en son A5 Ultra ve A9 Plus arasında kaldım. Gönlümden her ne kadar A5 Ultra geçse de elime küçük gelir mi diye düşünüp A9 Plus'a yöneldim. İndirim kupon falan derken A9 çok daha cazip bir fiyata denk geldi aldım geçtim.

Şu siteden boyut farklarına bakabilirsiniz; https://www.eloshapes.com/mouse/com...-r1-se-plus-vs.-logitech-g-pro-x-superlight-2
plus deathadder v2 ye çok yakınmış bana sanki a5 daha iyi gelir gibi, teşekkür ederim bu site içinde baya iyi oldu bilmiyordum

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
GPX elime oturdu dediniz diye A9 Plus'da ısrar ettim hocam, tamamen aynı ölçülere sahipler.

1762708120681.webp

Beyler bende düşünüyorum da geçen gün razer V3 deathrader kullandım, orta gövdesi elime bir tık büyük geldi. Bana ne önerirsiniz. Valorant vs için tak tak vuracak bir mouse lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri