Neler Yeni

MOUSE ÖNERİSİ(AÇIKLAMADAKİLER ARASINDAN)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
sizce bunlardan hangisini almalıyım 3k bütcem var 1-2 üstüne taksit seçenekleri varsa önerebilirsiniz en iyisini alıp uzun süre dayanmasını istiyorum
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse / ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz / MCHOSE
A5 Pro Max Wireless Mouse / RAZER DeathAdder V3 Wired Gaming Mouse

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
stox
bitek bunlardanmı düşünüyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deathadder v3 yerine bunu önerebilirim şuan piyasa fiyatının 600 tl altında
çok güzelmiş ama arkadaşın dediği gibi biraz dolu onla oynarken ferrari sürer gibi hafif hafif oynamazmıyız yanı tuslar rahatsız etmezmı bırde bas parmagı destek ben hıc kullanadım rahatsız edıyormu veya buyuk bır fark yasanıyormu
bitek bunlardanmı düşünüyorsun
bunlar arasından benım dusuncem ama kendı onerılerınızıde yazabılırsınız bunlar arasından tercıhınızıde elirtin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Rows official
sizce bunlardan hangisini almalıyım 3k bütcem var 1-2 üstüne taksit seçenekleri varsa önerebilirsiniz en iyisini alıp uzun süre dayanmasını istiyorum
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse / ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz / MCHOSE
A5 Pro Max Wireless Mouse / RAZER DeathAdder V3 Wired Gaming Mouse
Atk Blazing Sky F1 Pro Max aldım 5 gündür kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atk Blazing Sky F1 Pro Max aldım 5 gündür kullanıyorum memnunum

Razer Basilisk V3 Pro - Razer HyperScroll Tilt Wheel'e sahip özelleştirilebilir kablosuz oyun faresi (Focus Pro 30K optik sensör, 13 bölgeli kroma aydınlatma, 10+1 programlanabilir düğme) Beyaz hangisini tercih ederdiniz​

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
çok güzelmiş ama arkadaşın dediği gibi biraz dolu onla oynarken ferrari sürer gibi hafif hafif oynamazmıyız yanı tuslar rahatsız etmezmı bırde bas parmagı destek ben hıc kullanadım rahatsız edıyormu veya buyuk bır fark yasanıyormu

bunlar arasından benım dusuncem ama kendı onerılerınızıde yazabılırsınız bunlar arasından tercıhınızıde elirtin lütfen
en ergonomik mouselardan biri bu attığım tek yanı hafif değil 112 gr sorun etmezsen bunu ki bende hafif mouse kullanıcısıydım insan alışıyor sonuçta 2-3kg kaldırmıyoruz :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
en ergonomik mouselardan biri bu attığım tek yanı hafif değil 112 gr sorun etmezsen bunu ki bende hafif mouse kullanıcısıydım insan alışıyor sonuçta 2-3kg kaldırmıyoruz :d
daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz fortnite da hafif mouseler öne çıkıyor biliyorsunuz bende oyun oynarken hikaye degıl bu tarz oyunlar oynamayı dusunuyorum yanı 60 gram fazla olsa nerdeyse iki katı cok buyuk bır degısıklık olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz fortnite da hafif mouseler öne çıkıyor biliyorsunuz bende oyun oynarken hikaye degıl bu tarz oyunlar oynamayı dusunuyorum yanı 60 gram fazla olsa nerdeyse iki katı cok buyuk bır degısıklık olurmu
fortnite açısından fazla tuslu olması guzel ama bılemedım

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Ya bak açıkçası şöyle bir şey var sen neye alışıyorsan o en iyisi. Gidip deneme şansın varsa 110 gr mouse dene. Ben bilekten kullanan(yani az bilek hareketiyle çok hareket ettiren biriyim) Bana sorun etmiyor. Kaldıki Razer basilisk v3 pro en ergonomik mouselardan biri eline tam oturuyor ve yan tuşları çok kolay erişiliyor. Yine sana kalmış ben 3 sene logitech g305s wireless kullandım 60 gr mouse du ondan buna geçtim. Sorduğun oyun sorusuysa tamamen alakasız dediğim gibi alıştıktan sonra bir önemi yok ama yine kendin düşün karar ver sonuçta az paralar değil bunlar ben öneririm açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Rows official

Razer Basilisk V3 Pro - Razer HyperScroll Tilt Wheel'e sahip özelleştirilebilir kablosuz oyun faresi (Focus Pro 30K optik sensör, 13 bölgeli kroma aydınlatma, 10+1 programlanabilir düğme) Beyaz hangisini tercih ederdiniz​

ATK tabii ki bence. bu çok büyük ve atk ya göre ağır bir mouse ayrıca bu mouseun max 1000hz kullanılabilmesi ayrı bir eksi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,702
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom