ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,923
A4tech t70 varBen ölçüleri verdim elinde hangi mouse var şu an?
A4tech t70 varBen ölçüleri verdim elinde hangi mouse var şu an?
Boyut olarak karşılaştırma yapayım diyecektim de bu mouseu hiç kullanmadım.A4tech t70 var
Boyut olarak karşılaştırma yapayım diyecektim de bu mouseu hiç kullanmadım.
Viper mini 14cm miYaklaşık buna göre 12-13cm gibi bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neredeyse aynı boyda olabilir.
12 cm falan ben 14cmyi terzi metresi denilen esnek metre ile uçtan uça ölçtümViper mini 14cm mi
TRY 235.87 53%OFF | AULA RGB oyun fare 10000 DPI yan düğmeler makro programlanabilir ergonomik 14 kablolu arkadan aydınlatmalı oyuncu fareleri dizüstü bilgisayar içinViper mini 14cm mi
Detaylı bir özellikler kısmı göremedim, pek bir bilgim yok.TRY 235.87 53%OFF | AULA RGB oyun fare 10000 DPI yan düğmeler makro programlanabilir ergonomik 14 kablolu arkadan aydınlatmalı oyuncu fareleri dizüstü bilgisayar için
Şu mouse almak istiyorum aslında bu nasıldır![]()
AULA H510 RGB oyun fare 10000 DPI yan düÄmeler Marco progromlaptop Egronomic 14 tel aydınlatmalı oyun fareler Laptop için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Türkiye'ye gönderimi yok.TRY 235.87 53%OFF | AULA RGB oyun fare 10000 DPI yan düğmeler makro programlanabilir ergonomik 14 kablolu arkadan aydınlatmalı oyuncu fareleri dizüstü bilgisayar için
Şu mouse almak istiyorum aslında bu nasıldır![]()
AULA H510 RGB oyun fare 10000 DPI yan düÄmeler Marco progromlaptop Egronomic 14 tel aydınlatmalı oyun fareler Laptop için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com